5. nesil hırvat göçmeni yazar. tanımam etmem kendisini ama kardeşim kadar olmasa da kapıcının oğlu kadar severim. nicki gibi karmaşık yazar, batı anadolu'nun son punkcılarındandır, yokuş aşağı 18 km/h, yokuş yukarı ise 8 km/h hızla koşabilir. kısaca hoş gelmiş.
nba hakkında gereksiz bilgiler hususunda kaan kural'la yarışan çakma badim. van horn'un karısının arabasının markasına kadar biliyor da noluyor, basket oynayınca 1.76 boyumla blok manyağı yapıyorum kendisini. 3lük atıyorum ayağın çizgideydi diye ağlıyor falan. zaten brad pitt gibi çocuktu basket oynaya oynaya harun erdenay'a benzemeye başladı. daha fazla saçın dökülmeden bırak bu sporu.
geçmişteki atışmamıza sünger çekmek istediğimdir. nacizanebilgi'de omuz omuza çarpıştığımızı hatırlatır, futbol ve futbolcular hakkındaki girilerinin takip edilmesini öneririm. özellikle epl hakkında bilgili.
muhalif kişi. üşenmemiş sırf merakımı gidermek ve yemekteyizde fantastik başarılar elde etmem adına hazır çorbadan başka yemek yapamadığımı bile bile, bana kürt böreği tarifi de bulmuştur. http://futbolmuhalifi.blogspot.com/...
yakında last fm semalarında görmeyi de bekliyorum kendilerini.*
sapık mıdır nedir yaa! hemen hemen her hafta periyodik olarak bir başka arkadaşı sanıp msn'den rahatsız eder beni. bu aralar çizmiş biraz, ama idare ediyoruz kırıktır mırıktır lakin severiz kendisini...
zamanında basketbol hakkında hoş sohbetler ettiğim hatta ricky rubio yu o geniş basketbol bilgisine kazandırdığım(artistiliğimi de yaparım) fahri hırvat yazar.ayrıca ailesi hatta yedi ceddi yugoslavya göçmeni bir insan olmama rağmen yugoslavya kültürü ve dili hakkında benden daha çok şey bilmesi hep kendimi suçlu hissetmemi sağlamıştır.olm lan hepsi senin yüzünden
beni gittikçe daha fazla sinirlendiren yazardır.dino merlin'in hiç bilmediğim bir şarkısını bildiği gibi,tanımadığım bir çok yugoslavyalı şarkıcı hakkında bilgi sahibidir.benden daha yugoslavyalıdır.kendi yugoslav göçmenliğimden utanmama sebebiyet vermiştir.feci bir basketbol bilgisine sahiptir ayrıca,bir gün karşılıklı oynamak da nasip olur umarım.
ben orayı bırakıyorum dedi, lan geri dönersin dedim, gelmem bir daha dedi.
iyi o zaman ben de bırakıyorum orayı, lan sen gelmezsin dedi, hatta gel mnskym burada yaz adam gibi dedi, iyi bakarız dedim.
geldim gelmesine de bu götün adam gibi yazmadığını görünce yerle bir oldum, neymiş blogmuş, neymiş çok zaman alıyormuş falan filan.
sol frame'e her gün attırdığı 4-5 köşeyazısını okumayı özler oldum şerefsizim. arada eskilerini okuyup öyle iç çekiyorum malak malak. neydi o televizyon programlarındaki abazan kameraman geyikleri, hele yonja deneyi, nerede tey tey, nerede nikaragua, nerede bok nerede püsür.
alakasız bir şekilde doğum günün kutlu olsun diyecektim lan. daldan dala konduğumuz, birbirimizin lafını ağzımıza tıkadığımız anlar adına.
kendisinin sözlükte bir adet yazar olduğunu bir girimi favorilerine ekledikten sonra öğrendiğim insan kişisi. belki biraz geç oldu ama kendilerine hoşgeldiniz diyorum. bizim oralardan olduğundan mıdır nedir. bi ayrı kanım ısındı. kako cte????
hvalaaa..
gerçi burda yazıyoruz boşnakçayı. hırvatça farklıdır beldi. bakalım nolacak. ye ye kamon.