gord10 

adana çık aradan

1. "an itibariyle çaylak yazar. sözlüğe çok fazla şey katacağını düşünüyorum. hoşgelmiş."

şeklinde bir merhabayla karşıladım onu ama aslında yazılacak çok kelam varken sözlerin yetmemesi sıkıntısındaydım. buraya fazla vakit ayıramayacağını söylediği için olsa gerek, bir hoşgeldin kelimesi yetmişti onu tanıtmak için. zaten istesemde onu buradaki kişilere tanıtamam, deniz mavisi gözlerinde görünen ateşi sadece onu tanıyan görebilir. o ateşe bakınca anlarsınız, suda yanan biri olduğunu. bir yanı kendisini yutmaya çalışan ateşe karşı koyar, bir yanı ise yutulup ardında bıraktığı tüm izlerin silinmesini ümit eder. bu kaosu ve mücadelesi arasında bir aslanadama dönüşür, pençeleri uzar, kürkü kabarır, yenilir, yener, öfkelenir, diner. içindeki aslanla güreşirken onu yere yatırır, onun dişleri arasında ezilir bazen; bazense bir kedi yavrusuna dönüşen o aslanla soba sıcaklığı arar.

huzuru ve huzursuzluğunu gördüm, yenilgileri ve zaferlerini izledim. kankardeşimden ötedir, biriciktir.

o karlı buzlu soğuk topraklarında saklanadursun, su buzun kardeşidir. aradaki sınır komşuluğumuz devam ettiği sürece, bir sütlü kahve davetiyemi göndereceğim ona, serbest bıraktığım kuzgunun ayağına turkuaz iple bağlayarak.
    (saçmaladı yine bu, 06.06.2007 04:04 ~ 13.06.2007 12:06)

2. çaylaklığı atlatıp yazar olmasını dört gözle beklediğim insan. şimdiden hoşgelmiş.
    (buğra, 06.06.2007 23:05)
  3. okumaktan zevk aldığım yegane stilo muhafızlarından birisidir kendisi. selamlar ederim.

(bkz: voltranın sarı aslanı)
    (zoser, 23.06.2007 06:21)
  4. fasıl zirvesinde tanıştığımız ancak erken gitmesi sebebiyle çok fazla sohbet edemediğim yazar.

artık önümüzdeki zirvelere bakacağız diyerekten kendisine selamlarımı ilettiğimdir.
    (dereye inip taş bulamayan adam, 26.08.2007 15:22)
  5. " \._. "
    (lefteyenine, 26.08.2007 15:24)
  6. kibar insan. ince ruhlu kişilik. hoşgelmiş nesildaşım.
    (havuç varyermisin, 31.08.2007 23:22)
  7. (bkz: fed10)
    (universalmind, 31.08.2007 23:23)
  8. kendine özgü bir sanatçı derken "ulan desem mi aşırı mı kaçar yoksa" tereddütünü yaşamadığım postmodern çağın internet sanatçısı. deviantart olmasa bunlar hep kaybolacak ha.

(bkz: kurtar bizi deviantart)
    (bkz: sevgi kelebeği)
    (acyberexile, 24.09.2007 20:49)
  9. deviantart sayfasını görüp, övgü dolu şeyler yazayım dedimdi kendisine; ancak sanırım bahsedilmiş bu tarafından. yine de çok orjinal eserleri olduğunu söylemeden geçmeyeyim. tanıyabildiğim kadarıyla gayet süper bir insan. bir de kaliteli içki tercihinden ötürü kutluyorum kendisini.
    (twinkle, 28.09.2007 00:39 ~ 00:43)
  10. zirvede biraz olsun tanıma şansı bulduğum yazardır kendileri. 3 bira içip dolaşımsal ve süzgeçsel sistemlerine eziyet eden şahsiyetimin aksine, en temiz yoldan bir viski tüketmiş ve farkını ortaya koymuştur. en önemlisi gelecekteki meslektaşımmış kendileri. her türlü dökümental yardıma hazır olduğumu belirtip, kendisine başarılar diliyorum.
    (bkz: memnuniyet)
    (ceng85, 28.09.2007 00:50)
  11. kısa zamanda zirvelerimizin müdavimi olmuştur.zirvelerdeki içki tercihleriyle üzerimizde siz şöyle bir kenara çekilin gençler gece yeni başlıyor imajı yaratsa da hep erkenden ayrılan sağlam insan formudur.ayrıca uzun uzun sohbet etmek istediğim ve içmek mevzunda öğrenecek çok şeyim olduğunu düşündüğüm kişidir kendisi o ayrı.
    (iago, 12.10.2007 19:37 ~ 19:41)
  12. bi' anda 304 girisini silmiş, beni hayrete sokmuş yazar.

(bkz: vardır bir bildiği)
    (zoser, 13.10.2007 11:56)
  13. zirvede* beşiktaşlı yazarlar arasında nicki nedeniyle el üstünde tutulan yazar. geç gelip erken ayrılmasına rağmen 'iyi ki uğradı ki tanışma şansına nail olduk' dediğim kişidir.
    (jassmine, 07.01.2008 09:51)