bu reklamlar nasıl bir prensipte çalışıyorsa şaşırmamak elde değil. nerede karşılaşsam bana ya bas gitar teli, ya da jazz bass manyetikleri falan gösteriyor. hayır elim gidiyor herseferinde birşeyler almaya. amacına uygun yapılmış reklamlar yani. myspace de aynı, itü sözlük radyosunda da aynı.
şu anda "penisinizi büyütmek için" diye bir başlıkla; "penisinizi garantili bir şekilde büyütmek için tıklayınız" diyor. helal olsundan başka daha ne denilebilir.
sözlüğün yazar olmayan kullanıcıları için envai çeşit yerinde her an belirebilen reklamlardır. bugün beni şaşırtmıştır. girilerin arasında dondan fırlamış pipi* misali kullanıcılara selam etmektedir..saygıyla karşılıyoruz.
ekleme: reklamlar başlıklara göre çıkıyormuş.böyle sanki daha modern olmuş.bunu da şimdi gördüm. alkış alalım.
son zamanlarda türk spam kontör siteleri tarafından işgal edilmiş reklam sistemidir. bu reklamlar, tıklama başına 0.3-0.5$ veren reklamlar varken, 1-3 cent vermektedirler. dolayısıyla bir çok türk webmasterın küfürleriyle karşı karşıya kalmışlardır. bunun yanında, bu reklamların youtube'da dahi çıkmaya başlaması yakında youtube'un gelir düşüşünden dolayı kapanabileceği dedikodusunun çıkmasına sebebiyet vermiştir.*
medyum tufan
büyü bozma,barıştırma,beraberlik aile sorunlarınız için arayınız. www.medyumtufan.com
'saat itibari ile karşına ne çıksa şaşırırsın' deseler ancak bu kadarını hayal edebilirdim diyebilirim. duyuruların hemen altında sağ köşede ve gecenin bu saatinde. *
kullanıcıların yazdıkları yorumlarla orantılı çalışan sistemin yorum içinde geçen herhangi bir kelimeyi indeksleyip ekrana getirmesiyle karşımıza çıkan reklamlardır.