belki ilginizi çeker
  1. · google earth
  2. · komşudan bizim ev görünüyormu diye bakmak
gündem
  1. · mutluluk veren küçük şeyler
  2. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  3. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  4. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  5. · demokratik sol halk partisi
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  8. · ferhat göçer
  9. · ballıca belediyesi

google earth ile evin çatısını aramak  

1. "kahverengi olan bizimkiydi*" söylemleri eşliğinde geçirilen boşa vakitin diğer bir adı. fakat programda aynı zamanda 3d evler de bulunmaktadır ve bu sayede belki aramanın olumlu sonuçlanması ihtimali artar.
    (bkz: ben buldum)
    (warbringer, 25.01.2006 23:56)
  2. (pakanajuhla, 25.01.2006 23:57)
  3. evden uzaklardayken anlam kazanan olay.
    (artemisia, 25.01.2006 23:58)
  4. doğru çatı bulunduğu takdirde seratonin salgılattıran arama eylemi
    (smg, 26.01.2006 02:52)
  5. boş kalan birinin zamanını geçirmek için arkadaşından duyup ilk kez kullandığı bu garip programı öğrenirken ilk yaptığı şey...
    (bora, 25.01.2007 02:07)
  6. -anne bak, google earth'de bizim evin çatısını buldum!
    - tamam, kiremitler sağlam mı bak bakalım.
    -?!?
    (gulersem, 25.01.2007 02:14)
  7. (dreamlike, 25.01.2007 03:50)
  8. ben tam bilgisayrın başına oturmuş neşe ile sohbet eder , fikirlerimi paylaşır ve aynı zamanda müzik de dinlerken abim ,kuzenim ve ablam üçlüsünün saldırısına uğrayıp maruz kaldığım işkence.abartısız 15-20 dakika hatta daha uzun ev arattılar.bulduk da ne mi oldu ?? hiç bir şey..onlar bizim evin çatısını görmekle kaldılar sonra da programı kapattık.
    (fromtheinside, 25.01.2007 09:39)
  9. bilgisayarın başına geçersin, google earth açarsın, daha önce zaten kendi evine ve bilumum yerlere bakmışsındır. ama artık kullanım amacı farklıdır. kendini dizilerden fırlamış gibi hissedip ajanlığa kaptırırsın ve platonik aşkının çatısını arayıp, bulduktan sonra da bok varmış gibi hergün bakarsın.
    (piglet, 25.01.2007 11:07)
  10. saatlerce baktıktan sonra evin çatısını bulunca önce anneye sonra abiye akşam gelincede babaya gösterilmesi.
    (sedank, 23.03.2008 21:47)
  11. ey dürüst sözlük yazarları! ben inanmıyorum ki bu programı ilk kullandığınızda evin çatısını aramamış olun.şahsen benim sonraki destinasyonum evin yanındaki düğün salonu, okul ve taraftarı olduğum takımın stadyumu idi.
    (yavaş gel saçın başın dağılmasın, 05.01.2009 05:46 ~ 06:56)
  12. klasik türk davranışlarından biridir.farklı versiyonlarıda vardır bu davranışların ;

(bkz: komşudan bizim ev görünüyormu diye bakmak)
    (kirijolith, 05.01.2009 05:51)
  13. yapmadım diyenin alnını karışlama isteği uyandıran eylem..
    hakikatli not: başlığı açandan da allah razı olsun, bu sayede yalnız olmadığımızı gördük.. ohh beee..
    (bkz: gelin canlar birlik olalım)
    (shedreamtshewasabulldoser, 05.01.2009 06:54)
  14. eline dijital fotoğraf makinesi ilk defa geçen her türk erkeğinin (belki de tüm dünya erkeklerinin) ilk fırsatta penisinin resmini çekmesi gibi, google earth programının öğrenilmesi sürecinde mutlaka tecrübe edilen bir olaydır. bulmanın kimseye bir faydası yoktur, sadece programı öğrenmek için pratik yapmış olunur.
    (janny, 05.01.2009 07:34)
  15. - oğlum, evin içini de görebiliyomuyuz?
    - hönnk...
    (drugaddiet, 05.01.2009 08:07)
  16. hangimiz yapmadık acaba diye sorduran eylem. ama bunun bokunu çıkaran yakınlarımız hayatı dar eder kısa sürede. hele bi tanesi vardı bende en sonunda çileden çıkardı.

- lan geçen seferde aradın şimdi nerden çıktı yaaa.

* bu son lan a.q yedikmi

20 dakika sonra

- bulamadınmı lan daha?

*az kaldı bi dur.

- kalk şurdan siktir git alzheimer pezeveng seni.

(bkz: bir cinnet herşeyi halleder)
    (ne uzunu ne kalını makbulu içinde kalanı, 04.06.2009 13:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil