denediğimde drh*'ye üye olduğumu ve eskişehir'de oturduğumu düşünmeye başladığım eylem. aslında içimdeki ben istanbul'da değilmiş.
(bkz: avrupa yakası)
hayat hikayenin son 9 yıl içinde üye olduğun sitelerden çıkması sonucu aynı aramayı yapan arkadaşlara ve sevgiliye yapılacak açıklamalar hazırlanır, şifresi hatırlanan sitelerde isim değiştirilmeye çalışılır. hayır yani internette günlük tutmanın mantığı nedir?
ulan google deşifre ettin bizi allahsız(!) nidalarıyla son bulan zopurtüf. sınav sonuçlarımı karşıma getirerek utanç kaynağım olmuştur anne şevkatiyle inceden ayarı vermiştir. ya bi kere o hoca çok not kırıyo tam mı? ben tembel değilim oysa.
"ad soyad" şeklinde aradığımda 500 küsur sonuç çıkmıştı, hepsi benle ilgili ama 2 tane olayın 500 çeşidi, nasıl oluyorsa. baya hava atmıştım millete ama. saolasın google earth.
aynı isimde ünlü bir dolu insanın ortaya çıkmasına neden olan hadise ,içlerinden gerçek anlamda ünlü olmayan bir benim olması bunu da korkunç sınav sonuçlarımla kendini ele vermiş olması da cabası.(bkz: bir daha asla)
yaklaşık 2 sene önce yaptığımda, bedava orijinal galatasaray forması kazandırmıştır bana. galatasaray.org'taki ödüllü çekilişte kazanan üyelerden biriymişim meğer, gecikmeli de olsa başvurup almıştım ödülümü*.
(bkz: hey gidi günler)
(bkz: yaşasın google)
(bkz: bu da böyle bir anımdı)
bazen de lanet ettiren olaydır..şöyle ki; isminiz ünlü bir çıtırınkiyle aynıysa arama sonucu çıkan 500.000 sonucun 499.998 tanesinin o çıtır hatun kişisinin memelerinin ve eteğinin altının fotoğraflarını barındıran siteler olduğunu görüp psikomanyaklık katsayınızın artması muhtemeldir.
adınız bir kitabın ismi soyadınız da aynı kitabın yayınevinin ismi ise çıkan yaklaşık 134000 sonuçtan bi tanesinin dahi sizinle ilgisinin olmayacağı durumdur.
(bkz: ben bugün bunu gördüm)
bir umutla yapılan ve önemli bir şey çıkacağını umarak ekrana bakılan , akabinde bir şey göremeyip kahrolunan durum. bunu yapan insan kendi telefonunu çaldırır , kendine mektup atar , kendi yazdığı e-postaları okur. şizofreni başlangıcıdır.
gece gece arkadaşla hadi bizde bi ismimizi yazalım ne çıkıcak diyerek başladıgımız saçma ama eglencedli olay sonunda arkadaşın ismine ve soyadına sahip ama hiçbir akrabalıgı olmayan amaaaa bi okadarda benzeyen bi tip buldukki şaşmamak elde değil yani.....
ego tatmini için yapılan iş..ayrıca isim aratınca sonuç bulamayan bazı şahsiyetler grafiklerde de dener bu işlemi.yine bir sonuç alamayınca da "daha geçen hafta vardı burda resmim ne oldu acaba?" gibi züğürt tesellilerine başvurabilirler.
an itibari bu başlığı gördükten sonra yallah diyerek gerçekleştirdiğim olay. milli istihbarat teşkilatı' karşıma geldi aynaya bakıp elimi yüzümü yıkayıp kendime gelmeye çalıstım.
duyurgaç bölümünde ''eazy kurtlar vadisinde oynayacakmış'' gibi bir duyuru görürseniz şaşırmayınız.
kulağa-göze her ne kadar mantıksız, saçma gibi gelse de; bir mankenle adaş olduğunuzu öğrendiğinizde şok etkisi yaratabilecek durumdur. öyle ki aramayı görsel sekmesi ile yapıyorsanız sonuç vahimdir. seksi kıyafetler, yarıçıplak bir vücut... en iyisi fazla merak etmemektir. boşverin gitsin.