google ı browser sanan insan 

adana çık aradan

1. bunu yapanları bir kenara ayırırsak şöyle bir durumda var:

(bkz: google browser)
    (bkz: http://googlesystem.blogspot.com/...)

bu tür illeti olanlara birebir.
    (stone cold, 14.05.2007 11:36)

2. (bkz: ne diyem mahmut mu diyem)
    bu sefer olmadı galiba
    (togisama, 14.05.2007 11:43)
  3. eğer kullandığı bilgisayar topluma,ailesine vs. açık bir bilgisayarsa normal zihniyette bir insan.browserınızda saklamak istemediğiniz sitelere girmek için google süper browser özelliği gösterebilir.ne bileyim browserınızda hep sadece onların kalmasını istediğiniz siteler olabilir.abuş gubuş sitelere girerken de google' ı kullanıp browser ayarına getirebilirsiniz.ayrıca google'ın hatırlatma özelliğini de kapattıysanız süper bir oluşum yaratmış olursunuz.bir başka günün ipucu bölümünde görüşmek dileğiyle.esen kalın.
    (ucuruldukcaucurulanucurtma, 14.05.2007 11:56)
  4. (bkz: google browser değil miymiş)
    (lahit, 14.05.2007 12:07)
  5. (bkz: her gördüğü sakallıyı amcası sanmak)
    (draco, 14.05.2007 12:55)
  6. sonradan internetle tanışan çaylak ebeveynleri hipnotize ediyor bence google onu browser olarak kullanmaları için. hayır bir de kabul etmiyorlar işin aslını. "hayıııır, ne münasebet ben hep buraya yazıyorum çıkıyo ukela!" falan gibisinden haksız savunmalarla azarlıyorlar insanı söyleyince. höh be!

(bkz: alışmış kudurmuştan beterdir)
    (gakko, 13.08.2007 02:36)
  7. internet explorer veya mozilla firefox programlarını açtığınız zaman "e hani gugıl yok bunda" tepkisini veren ve bakmak istedikleri şeyi açamayan insanlardır. bi el atıp gugılı açıp yanlarından koşar adım uzaklaşmak yapılacak en doğru hareketlerden olup bu hareketten daha faydalı bir şeyler yapılmak isteniyorsa bu insan bilgisayarın olduğu odaya, hatta eve bile sokulmamalıdır. allah korusun kabus başlayabilir her an. bu insanların genellikle forward mail manyağı olduğu gözlenmektedir. ve bilgisayarın başına oturma amaçları da size bir mail göstermek olabilir. hiç ilginizi çekmese de dakikalarca çekersiniz slayt şov işkencesini. saçma sapan mesajlar içeren sunu bitince kurtulduğunuzu düşünseniz de onda mail bitmez. "bak bi de şu var" der açıverir, esir eder sizi orada. yaşam biçimleri budur. mail'la yatar mail'la kalkar gün boyu mail'larla ilgili konuşurlar. bütün gün oturdukları yerden -ki oturulan bu yer genellikle bir kamu kuruluşunda devletin masası, sandalyesi; kullanılan da devletin bilgisayarıdır- aldıkları her mail'ı forward eder eğlenirler. "bak msn paralı olucakmış ya mail adresini ver gönderiyim ben bu mail'i sana da" derlerse uçun, kaçın, bayılın, deli taklidi yapın, ölü taklidi yapın, olmadı hakkaten ölün bişey yapın ama kesinlikle vermeyin adresinizi. sonra hergün posta kutunuza dolan "fwd: çok komiiiiiikk hahahaaa" "fwd: sesli dinleyin süpperrrrr!!" şeklinde mail'ları tek tek açıp okumanız, izlemeniz, "sesli dinlemeniz" gerekir. zira gönderdiği mail okunuyor mu okunmuyor mu takip etme alışkanlığı vardır bu insanların ve ilk karşılaşmada bir mail'dan açar konuyu "sana göndermiştim baktın mı" diye de sorar. bakmadım derseniz tekrar gönderir. kaçış yoktur artık. konuyla ilgili bir başka örnek için (bkz: mazi kalbimde bir yaradır/@1799870)
    (dying brokenhearted, 13.08.2007 03:02)
  8. "siteyi explorer mı google mı açıyor" sorusu ile beraber oluşan sanrıdır.
    (luto, 13.08.2007 03:15)