|
|
- robin williams'ın başrolde olduğu bir barry levinson filmi. vietnamda askeri üste robin williams dj olursa neler olur işte böyle bi film.
sabah askerleri şu replikle uyandırıp
goooooooood morning, vietnam! hey, this is not a test! this is rock and roll! time to rock it from the delta to the d.m.z.!
üstüne de i feel good çalar.
- müzikleri süper olan film.ayrıca robin williams iyi oyuncu hakkaten...
- uzun zamandır izlediğim en eğlenceli film.bu kadar geç izlemekle ne kadar büyük bir hata yaptığımı izleyince anladım 'the big fish' ve 'forrest gump' sevenler mutlaka izlesinler.duygusal komedi yapmanın yolu illa onu bunu öpüştürmeden geçmiyormuş demek ki.
-spoiler-
radyo programından müthiş bir espri
'vietnamda marijuana sorunu mu var?yo herkes istediği kadar bulabiliyor.'
-spoiler-(des, 15.07.2007 21:14 ~ 21:14)
- her izlediğinizde ağız dolusu gülümseme * ve gözlerde ince kızarıklıklar bırakan, bir robin williams klasiği.
- beach boys müzikleriyle süslenmiş güzel, komik film.
- bir jefferson airplane şarkısıdır.
- "kalbimde komik olduğumu biliyorum" repliğiyle akıllara durgunluk veren bir komedi sunan film. vietnam'ın kaotik ortamı, aşırı ciddi bir komutan, sansürlemeler, amacı askerleri eğlendirmek olan dj robin williams ve tabii aşk filmi özetlemeye yeterli değil. çok daha fazlası için bu filmi izleyin derim.
filmi izledikten sonra robin williams'ın my way'i seslendirmiş olabileceğinden şüphem kalmadı.
(bkz: my way/!milwaukee)
- (bkz: good morning beautiful)
- what a wonderful world şarkısı yüzünden/sayesinde izlediğim bir garip film.
- robin williams in şahane oynadığı film. filmi izledikten sonra -ki çok küçüktüm- radyocu olasım gelmişti. babam siktiri çekmiş , ''para mı var lan o işte'' diyerek beni futbolculuğa özendirmişti. ne oldu , sinemacı oldum. good morning eskişehir
|