belki ilginizi çeker
  1. · shaolin soccer
  2. · kung fu hustle
  3. · siu lam juk kau
  4. · kung fu
gündem
  1. · newroz
  2. · hayko cepkin
  3. · nur sözlük
  4. · bilgisayara format atabilen kız
  5. · dünyanın en çekici erkekleri
  6. · yaran msn iletileri
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · nokia 6600
  9. · sütyen kopçasını açamayan erkekler

gong fu  

1. the matrix trilogy'den the shining'e kadar birçok hollywood ve uzak doğu yapımı filme göndermelerde bulunan hong kong yapımı eğlenceli film, tarz olarak "scary movie" tadında olsa da göndermeleri çok daha yerinde yapmış ve üstelik oldukça komik...
    (8844455, 17.03.2005 13:41)
  2. (bkz: kung fu)
    (stars giggle meh every nite, 17.03.2005 13:42)
  3. yakında avrupa sinemalarına da gelecek komedi aksiyon filmi
    (stocky2001, 09.06.2005 14:45)
  4. stephen chow'un detay manyağı olduğunu gösteren filmdir. özel efektleri holywood tarzında olmasa da insanda saygı uyandırıyor, filmin sonunda kapanış jeneriğine girerken meydanda kıçı açıkta gezen berberin bir hatuna yazdığını, kapısına kaya saplanan gözlüklünün trafik polisi olduğunu, at suratlı kızın altın çerçeveli elemanla takıldığını farkedebilirsiniz. oldukça eğlencelik ve tad bırakan bir film.
    (parallax, 19.08.2007 11:15)
  5. "kung fu hustle"

izleyebileceğiniz en eğlenceli filmlerden biri. ağzında sürekli sigarayla recep ivedikvari şekilde dolaşan kadın filmin en renkli simalarından.

merak edenler; (bkz: http://www.imdb.com/...)
    (jack black, 18.06.2008 12:29)
  6. shaolin soccer in devamı niteliğinde olan film filmin hemen başında futbol topu sahnesi vardır. ayrıca şimdilerde 2 si çekilmektedir.
    (anduril, 30.06.2008 18:52)
  7. izlemeye ve gülmeye doyamadığım film diye tanımlıyorum ben onu.yapımcılığı,yönetmenliği ve oyunculuğunu stephen chow'a aittir.tek kelimeyle helal hoş olsun,gelsin bi beni bulsun diyorum.
    (splendor, 08.05.2009 16:27)
  8. "kill bill ile looney tunes'un bir arada olduğu bir film"

2010'da ikincisi gelecektir.
    ayrıca şöyle bir replik katmıştır hayata;

-hiç adam öldürdün mü?
    -hep düşünmüşümdür ama hiç fırsatım olmadı.
    (dadundan yinmazz, 23.05.2009 09:48)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook