|
|
- envai çeşit videoyu ve müzik parçasını çoğu zaman hiçbir codec ihtiyacı olmadan çalan beleş ve hızlı çoklu ortam oynatıcısı.
(bkz: hastasıyım)
- turuncusuna kurban olduğum medya oynatıcı.açık kaynaklı, sistemin pek ebesine atlamayan özellikleriyle denenmesi gereken bir olay.
(bkz: http://www.gomplayer.com/...)
- flv video dosyalarını converter'vari ihtiyaçlar duymadan oynatabilen, kimi günler üçer beşer update'ler çıkarıp bunaltsa da her defasında gelişen gürbüzleşen kanımca media player'a bin basan daha hızlı, daha stabil ve gereksiz özelliklerden arınık skin destekli ortam yürütücüsü. ha bir de izleyeceğiniz videoya ait codec yüklü değilse size uyarı verip kendi sitesindeki ilgili sayfaya yönlendiriyor, önünüze gerekli codec'i indireceğiniz linki de koyuyor, dert yaptırmıyor size.
- gerçekten son derece sorunsuz, uysal kedi gibi bir video oynatıcısıdır. yavaş yavaş bs player'ın yerini de tutmaya başladığı görülmektedir.
(kejura, 15.04.2007 02:25 ~ 05:33)
- vlc player'in .dat uzantılı dosyaya (vcd) bir türlü altyazıyı tayin edememesi sonucu denediğim oynatıcı. şimdilik iyi,hoş.
- bsplayer'ın pabucunu dama atmış altyazı göstermede ki başarısı ve arayüzü ile bunu sonuna kadar hakeden video oynatıcı.
- yıllardır gönül bağı kurduğum güzide video oynatıcımız bsplayer'in tahtını almış olan, envai çeşit detayları ve ohaa lan bunu da düşünmüşler dedirten süper ötesi media oynatıcı
- h.264 mp4'lerde gayet başarılı imiş.
- vlc media player dışında rakibi olmayan oynatıcı. gerçekten şahane.
(ya hu, 16.11.2007 20:56)
- ihtiyac duyulan codec'i zahmetsizce bulmasıyla beni benden alan program.buradan kendisine sevgilerimi yolluyorum..
- mkv uzantılı dosyaları rahatça oynatabilen program. tek kusuru ileri geri sarmalarda biraz yavaş olması.
- bs player ile yaşadığım bitmek tükenmek bilmeyen sorunlar yüzünden tavsiye üzerine denediğim ve hayran kaldığım envai çeşit filmi hiç bir sorun yaratmadan oynatabilen medya oynatıcısı. artık ben tavsiye ediyorum. hem ücretsiz hem de mükemmel. kalitenin fiyat ile doğru oarantılı olmadığının en güzel ıspatı bence. uzun lafın kısası kullanın kullandırtın.
|