flv video dosyalarını converter'vari ihtiyaçlar duymadan oynatabilen, kimi günler üçer beşer update'ler çıkarıp bunaltsa da her defasında gelişen gürbüzleşen kanımca media player'a bin basan daha hızlı, daha stabil ve gereksiz özelliklerden arınık skin destekli ortam yürütücüsü. ha bir de izleyeceğiniz videoya ait codec yüklü değilse size uyarı verip kendi sitesindeki ilgili sayfaya yönlendiriyor, önünüze gerekli codec'i indireceğiniz linki de koyuyor, dert yaptırmıyor size.
yıllardır gönül bağı kurduğum güzide video oynatıcımız bsplayer'in tahtını almış olan, envai çeşit detayları ve ohaa lan bunu da düşünmüşler dedirten süper ötesi media oynatıcı
bs player ile yaşadığım bitmek tükenmek bilmeyen sorunlar yüzünden tavsiye üzerine denediğim ve hayran kaldığım envai çeşit filmi hiç bir sorun yaratmadan oynatabilen medya oynatıcısı. artık ben tavsiye ediyorum. hem ücretsiz hem de mükemmel. kalitenin fiyat ile doğru oarantılı olmadığının en güzel ıspatı bence. uzun lafın kısası kullanın kullandırtın.
oynatamadığı bir format henüz görüşmemiştir fakat bazı bilgisayarlarda ekran kaymaları yapabilmekte ve filmin tüm motivasyonunu bozmaktadır. ama herşeye rağmen iyi ki vardır. candır.
çift monitör bağlı bilgisayarlarda çöken, kendi çökmekle kalmayıp bilgisayarı da çökerten programdır. halbuki ne güzeldi, seviyeli bir ilişkimiz vardı kendisiyle. bs playera döndüm, çok pişmanım affet dedim.
kurarken ekran secimleri denen bir hadise var, normal, high definition ,tv diyor.
tv yi seçtim, bir bs olsun vlc olsun classic media'sı yada cyberlink e göre ciddi derece görüntü kalitesi düzgün geldi.
güney kore yazılımıdır. her koreli'nin bilgisayarında mutlaka bulunur. korece olan versiyonunda oynatılan videoya uygun altyazıyı otomatik bulma ve filme ekleme gibi kıyak özellikleri de mevcuttur.
güney kore yazılımıdır. her koreli'nin bilgisayarında mutlaka bulunur. videoya uygun altyazıyı otomatik bulma ve filme ekleme gibi kıyak özelliklerinin yanında, tv izleme, güney korelilere ücretsiz film sunma (gom'un kendi sinema kanalı var) gibi özellikleri de vardır. 50 mbit bağlantıyla (ki türkiye'deki 1 mbit'ten ucuzdur burada) mükemmel çalışmaktadır.
bir de "gom" korece ayı demektir. programın sembolündeki ayı patisi (pençesi?) oradan geliyor.