|
|
- yıllarca yıllık* dostum, ev arkadaşım, beni bir gün delirtecek insan. cüce savaşçısı misali, çabuk öfkelenen, çabuk unutan gaz adam
- dünyadaki herkesi on dakika içinde delirtebilen hane halkı üyesi , eski ve de vefalı dost, dragon ball hayranı ,kambur insan. *
- dragon ball adlı çizgi filmin kahramanının*** adı. kuruğu da vardır.
(azwepsa, 10.11.2004 13:35 ~ 11.11.2004 10:46)
- beraber hoplayıp zıpladık dün bu ciciyle.hep böyle temiz kalpli kalsın o...*
- iyi kafa adam hem dragonball da seviyor...
- (bkz: songoku)
- mevcut sosyal ortamların had safhada sıkıcı hale geldiği bir zamanda "fonturus koş süper adamlar var" diyerek yepisyeni ufuklara yelken açtıran mübarek insan. bunun markrenton ve peng şeklinde aynı yaşam ortamını paylaştığı insanlar var. bütün gün dışardan da yapılan katılımlarla hayatlarını yaşayıp duruyorlar.
özellikle türk aile yapısına karşı duruşlarıyla şaşırtan ama bu duruşu da sevdiren bu "kim kime dum duma"cı adamlarla saatler acaip eğlenceli geçiyormuş, dünyanın en naif adamı bunların yanında şişe şişe şarapları ağzına dayayıp götürmekte "öküzlük" göremiyormuş. ağlanacak uzaklaş yeter hallerine de gülünüp 80 kere geyiği yapılıyormuş. öyle garip adamlarmış lan işte.
yepisyeni dostlarım oldu en mükemmelinden daha ne isterim?
ps : 1890 şeklinde bir şarkı da yarattı az önce 1980'in cover'lanmış hali.
- wondrous'u ortamdan ortama sokan kişi*
- orta okulda izci kampında tanıştığım lise yıllarımı paylaştığım istanbul hayatı yüzünden şu anda pek görüşemediğim.dünya tatlısı insan hep böyle kal...
- (bkz: johnson s baby)
- şu an itibariyle saçmalamaya başlıcak olan insan.
-çişim geldi ulan. ayrıca ben sarğoşş deilim
- komik tesadüfler ve kırılmış bi sürü pot.. aman diyim..
pek değerli bi şahsiyet. ortaokuldan beri hastasınım.
- ben küçükken he-man kılıcımla oynardım, goku da lightsaber vardı
4 yaşından beri star wars izler arkadaşım. obi wan kenobiye de çok benziyor yahu hık demiş burnundan düşmüş. aynı aynı, bu kadar benzerlik olur.
obi wan kenobi || diferansiyel denklemler çalışıyor-elleşmeyin-(busy)
- beni yerlere yatırmıştır yeni yıla 5 kala zirvesinde. artı birimle benden fazla muhabbet etmiştir. artı birimin meşhur olmasında hatırı sayılır katkısı vardır. du bakalım bu adamdan neler çıkacak. var bişey var..
- aktif bir şahsiyet, hayatı dobra dobra yaşayan bir atom karıncadır..hafif biraz da gönül adamı..ortak yönümüzün ağır basması üstel bir şekilde artan muhabbetin dozuna yansımış ve kaynamışızdır kendisi ile kısa bir sürede yeni yıla 5 kala zirvesinde..dur daha bu bir başlangıç diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz..
- saatlerce geyiğin sabahında adımı hatırlamayarak daha doğrusu yanlış hatırlayarak beni hüzne boğan, güleç yüzlü, şen yazar.
(bkz: alkole bağlamak lazım.)
|