belki ilginizi çeker
  1. · schlotzskys deli
  2. · kahve dünyası
  3. · gloria jeans vs starbucks vs kahveci mustafa amca
  4. · gloria jeans vs starbucks vs cafe crown
  5. · starbucks yüzü görmeden yaşayan insanlar
gündem
  1. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  2. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  3. · 2012
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · marjinal isim meraklısı aile
  6. · dersim katliamı
  7. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  8. · kahir ekseriyet
  9. · ayrılık zamanı

gloria jeans vs starbucks  

1. mcdonalds vs burger king durumuna benzetilen çekişme.**
    (atlantis, 25.09.2004 16:28 ~ 16:32)
  2. amerikan genel seçimlerinde biri son of a bush'u diğeri kerryyi desteklemektedir.
    yani aynı zamanda son of a bush vs. kerry durumudur.
    (azwepsa, 25.09.2004 16:33)
  3. dünya çapında franchaise alan bayi sayıları kıyaslandığında starbucks yaklaşık 7000 bayi öndeymiş
    gloria jeans:300 küsür starbucks:7000 küsür
    (atlantis, 26.09.2004 15:50)
  4. glorianın sadece self-servis olmaması dahi starbucks'ı alt etmeye kafidir,koofidir
    (marooned, 21.07.2005 17:36 ~ 17:36)
  5. schlotzskys deli'deki kalite ve sunum varken, ikisine de bakılmaz. genç arılar piyasa ister genelde, o ayrı mesele.
    (balta, 22.07.2005 03:35)
  6. zannedersem starbucks ın büyük bir hissesi katarlı bir işadamına aitti. o yüzden starbucks ı tercih edebilirdim eğer öyle yerlere takılsaydım.
    (ben de öyle biliyordum, 25.09.2005 11:29)
  7. fiziksel farklılılara gelecek olursak starbucks'ta yer döşemeleri tahtadan olup ortama sıcaklık katarken, gloria jeans'te taş da olabilmektedir. ayrıca koltuk ve kanepe rengi seçiminde starbucks sıcak renkler olan bordo veya kırmızıyı tercih ederken gloria jeans'te beyaz, açık mavi, gri gibi koltuk takımları da yer almaktadır ki bu da insanda fazla oturmama hissi yaratır. gloria'nın fiyatları da starbucks'a nazaran biraz daha fazladır.
    (pseudonym, 06.01.2007 01:33)
  8. evde mis gibi bakır cezvemle hazırladığım türk kahvem ve sinbo marka magic bullet ımla hazırlayabildiğim sayısız çeşit ve tarzdaki buzlu kahvelerim varken değil karşılaştırmak kafa bile yormadığım kıyaslama
    (gebesh, 12.08.2007 11:24)
  9. birinde kendinizi eğlendirmek için
    'annan deylim'
    'lebowski'
    'keycibi'
    gibi atraksiyonlara girebilecekken
    diğerinde sadece anüsünüzce içerlenen şemsiyeyle hergün yaptığınız geyikleri yaparsınız

ama dünyanın 7000/7300 ü bux, 300/7300 ü gj olsa ben yine gloria jeans i seçerdim, allahım niye bütün sosyalleşilecek yerler yok oldu bi bunlar kaldı, bari evime arkadaşlarımı çağırabilseydim derken ismi hakkında yamulmuyorsam irish cream coffee sini içerdim
    (head trıp hero, 13.08.2007 23:59)
  10. (bkz: gloria jeans vs starbucks vs kahveci mustafa amca)
    (tazmanya canavarı, 14.08.2007 00:01)
  11. (bkz: gloria jeans vs starbucks vs cafe crown)
    (bkz: aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık)
    (age of aquarius, 14.08.2007 00:13 ~ 00:14)
  12. gloria jean's coffee'nin self servis olmaması ve en zorda kalınca gidilecek yerlerde bulunması (bkz: havaalanı) starbucks'ı geçmesine yeter de artar bile.
    (bosvermis bunye, 14.08.2007 00:26)
  13. gloria jean'sin daha pahalı olması ve starbucksa göre daha soğuk bir ortamı olmasından ötürü,kahve dünyasından sonra tercih sebebi olabilecek olan kuşkusuz starbuckstır.starbucks daha yaygın daha bir cicidir.fakat çok daha cici ve ucuz olanı için:

(bkz: kahve dünyası)
    (purplemurple, 14.08.2007 18:53)
  14. istemem arkadaş! ne starbucks'da dönen koftiden geyik muhabbetlerinden ne de metrocity gloria jeans'de soteye yatmış işadamı avcısı hatunlardan. * her köşe başına açılan şubelerin yarattığı iç gıcıklayıcı histen yoruldum artık. ben starbucks'a gloria jeans'e gitmem. mcdonalds'a da burger king'e de.
    buyur burdan yak;

(bkz: http://www.gloriajeans.com.tr/...)
    (bkz: http://www.starbucks.com.tr/...)
    (kunduz, 13.01.2008 14:58)
  15. gloria jeans de pahalıdır,starbucks da.
    gloria jeans de emperyalisttir, starbucks da.
    gloria jeans elittir,starbucks lüks öğrenci yeridir.
    gloria jeans kapitalisttir,farketmez starbucks da kapitalisttir.
    starbucks self servistir garson parasından yırtar,gloria farklı bir bakışla paranın karşılığını verir.
    starbucks kendine bağlar gloria jeans keyif pezevengi yapar.
    (zattuso, 13.01.2008 15:55)
  16. starbucks amerika'da fakir sokak aralarının amele kahvecisidir. hani bütün güü iş yaptıktan sonra bir kahve içip ısınalım diyen alt-orta sınıf insanların yeridir. gloria jeans ise her yerde bulunmaz. amele de uğramaz.
    (efendisiz köle, 13.01.2008 16:02)
  17. gloria jeans gerçek kahve tadı almak isteyenlere hitap eder, starbucks ise kahve orijinli karışık tatlı hede hödöler içmek isteyenlerin mekanıdır. bunda starbucks'ta kahveyi iğrenç plastiklerde sunmalarının etkisi vardır. starbucks gençlerden öte sanki ergenlere ve ergen ruhlulara hitap ediyor gibidir, gloria jeans ise daha bir yetişkinvaridir. insanlar gloria'ya sükunet içinde kahve içmeye giderken starbucks'a bir şeyler içmekten çok hava atmaya gidiyor gibilerdir.
    (nisan cadısı, 19.04.2008 16:16)
  18. starbucks'a kız tavlamaya gidersin.
    gloria jeans'e tavladığın kızla kahve içmeye...

(bkz: nokta)
    (dunya zikime eyfel dotume, 19.04.2008 16:25)
  19. gloria jeans'te tatlılar, mesela vanilya dondurmalı sıcak browni müthiştir. starbucks'taki bütün tatlılar ya da pastalarsa tad olarak yapay ve kofturlar.
    (earendill, 19.04.2008 16:27)
  20. sadece ikisi arasındaki farklara bakacak olursak;

gloria jeans,starbucks'tan daha pahalıdır.
    gloria jeans garson hizmeti sunar,starbucksta self servis vardır.
    gloria jeans cam,porselen bardaklarda sunum yaparken,starbucks kağıt bardakta verir kahvenizi.
    gloria jeans'te içeceğini menüden seçersiniz,starbucks'ta duvarda yazılı olan listeden bakarsınız.
    gloria jeans'te kahvelerin içindekiler ayrınıtılı bir şekilde yazılırken,starbucks'ta sadece kahvenin isminden içindekilerin tahminini yaparsınız.
    gloria jeans'te ne almak istediğinize karar vermek için istediğiniz kadar bekleyebilirken,starbucks'ta sıranız gelir gelmez kararınızı vermek zorunda kalırsınız.
    gloria jeans daha elit,starbucks ise daha sofistike bir mekandır.
    (ceyus, 10.07.2008 18:46 ~ 11.07.2008 00:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil