gizli sırlar öğretisi 

adana çık aradan

1. (bkz: ezoterizm)

(bkz: boşta ukte kalmasın)
    (eglaia, 12.01.2007 21:40)

2. ergun candan'ın 19 yıllık araştırmaları sonucu ve 200'ü aşkın yabancı kaynaktan yararlanarak yazdığı, kadim ezoterik bilgileri, herkesin anlayacağı şekilde anlattığı kitaptır. bu kitabı, en azından bu işin terminolojisine hakim olmak için okunması önerilir. sınırötesi yayıncılıktan 200 yılında basılmıştır. hatta ergun candan'ın kanal d'de "sınır ötesi" adlı bir televizyon programı da vardı ve bu tarz gizemleri sorguluyordu.

(bkz: ergun candan)
    (age of aquarius, 12.07.2007 18:42 ~ 18:43)
  3. sınır ötesi yayınlarından çıkan, insanın okuyunca bildiği her şeyin yalan olduğunu düşünmesine sebep olan, inanılmaz kanıt ve kayıtlara dayanan sınır falan dinlemeyen kitap..
    (madhate, 13.07.2007 09:25)
  4. isminde tezatlar barındırsa da tasavvuftan sebeplenmemiş, mensubu olduğu cemaatın öğretisi dışında dünyadan haber ortalama ve ortalamanın da altındaki müslüman tipi için tüm dünya ve ahiret inancını darmadağan edecek ilginç tespitleri ve dayanak noktaları olan kitap. ayrıca aynı kişinin, koyu katolik birinin da vinci şifresi'ni okuyunca hissettiklerinin misli kere mislini bünyesinde hissedebileceği ve muhtemelen de bitiremeyip sapık fikriyat diye karalamaya çalışacağı kitap.
    (yandım çavuş ayrancısı, 01.06.2008 02:01)
  5. önsözünün "ışık ve sevgiyle" diye bitmesinden ötürü altına yazar tarafından nur cemaatiyle bir ilişkimiz yoktur diye not düşülen kitap.
    (yandım çavuş ayrancısı, 01.06.2008 02:02 ~ 02:03)