belki ilginizi çeker
  1. · zed
  2. · gizli numaradan şarkı dinlatmek
  3. · gizli ibnelik
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · yetenek sizsiniz türkiye
  7. · öğretmenler günü
  8. · konuşurken karşısındakinin yüzüne bakmayan insan
  9. · turku school of economics

gizli numaradan mesaj atmak  

1. henüz pek mümkünatı olmayan şeydir. ha internet üzerinden atılır numara farklı gözükür ama bir amaç olmadıktan sonra yapmak abesliktir, topaçlıktır.
    (creepingdeath, 26.10.2004 18:51)
  2. (bkz: yok artık)
    (pudra, 26.10.2004 18:54)
  3. bir ara zed diye bişey vardı.bu işe yarardı işte.
    (pulp, 28.04.2005 22:57)
  4. bir bakıma şerefsizliktir.

söyleyeceğini ismi ve de cismi ile ifade edemeyen, güvensiz, sinsi kişilerin yapacağı eylemdir.

bir de şu var;
    (bkz: bir dost)
    (right lane must exist, 28.04.2005 23:01)
  5. "hem sapığım hem de korkak" mesajının yazılan mesajın yanında verildiği mesaj atma çeşidi.
    (battal boy cekirge, 28.04.2005 23:01)
  6. telsim'in bir ara verdiği hizmet.
    (right lane must exist, 18.12.2005 14:00)
  7. bir aralar babamın bana yaptığı şey, nasıl başardığını hiç öğrenemedim. işin garibi nasıl yaptığını babam da hiç öğrenmedi.
    (esdora, 18.12.2005 14:27 ~ 14:28)
  8. sanırım cep telefonundan chat hadisesinin rastgele bi numaraya mesaj atmaktan tek farkı.
    (etipuf, 18.12.2005 14:37)
  9. kendi varlığını hissetirmek isteyen ama bir yandan da kimliğini açıklamak istemeyen insanların başvurduğu yol.senin kim olduğunu bilmeyince sen o mesajı yollamışsın yollamamışsın ne anlamı kalır.
    (bkz: sessiz telefonlar)
    (bkz: gizli numaradan şarkı dinlatmek)
    (bkz: boş işler)
    (sandra dee, 18.12.2005 14:46)
  10. gizli numaranın görülmesine sebep olacak durum.
    (trip stories, 18.12.2005 14:55)
  11. telsimin verdiği bir hizmettir. ne akla hizmettir anlaşılamamıştır. resmen sapıklığı teşvik, insan haklarını hiçe saymaktır. karşı taraf sizi tanımaktadır. nasıl olsa kim olduğunu öğrenemiyeceğiniz için iyi veya kötü (genellikle) ağzına geleni, götünden uydurduğunu, dengesiz kişiliğini açığa vurur şekilde rahat rahat kelimele dökmekte sapık dostu telsime yollamakta o sapıklarda size yollamaktadır. bundan sonra siz kendinizi parçalarsınız kimin umrunda.
    bu kişilerin kim olduğunu öğrenmek mümkünmüş.müşteri hizmetlerindeki* kız "savcılığa başvurun beyfendii". hadi yaa.telsim bu hizmet denen herneyse zamazingoyu yaparken kime başvurdu?kim inceledi yada kime nasıl bir fayda sağlayacağı düşünülerek yaptı? savcılığa başvurmak. evet başvurdum.savcı bey gayet kibar karşıladı dinledi beni .işleme koydu dilekçemi.
    sonuç 3 ayda gelmeyen cevap benim türk savcısına türk adaletine olan azıcık güvenimi de sarsmaya yetti. sonra nedense hep şu cümle gelir akla " burası türkiye kardeşim ". evet burası türkiye.olur böyle şeyler.kasma kendini.
    (rafael benitez saldılar o kaldı içerde, 15.01.2007 12:22 ~ 12:24)
  12. keşke o teknolojiyede ulaşabilsek süper olurdu.
    (yesilli86, 04.11.2009 10:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil