görseller
gizem güneş 

belki ilginizi çeker
  1. · emre1905
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · ezel
  4. · demokratik sol halk partisi
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · colin kazım richards
  7. · öğretmenler günü
  8. · ahmet yılmaz karikatürleri
  9. · altın göte yarak vursan yine göttür

gizem güneş  

1. yeni bir youtube yıldızı diyebiliriz kendisi için. özellikle sertab'ın vur yüreğim şarkısını bir başka yorumlamış.

http://www.gizemgunes.com

bir de kız çok güzel hakkaten.
    (aksamustune dogru kis vakti, 16.02.2008 16:26)
  2. adına site açan fakat ne yapmaya çalıştıklarını (o ve yakınları) anlayamadığım kızdır.şöyle ki eğer amaçları bu kızı meşhur etmekse çok yakında olabilir.fakat bu gazla ancak hayalet sevgilim irem tadında kalır olay.fakat forum sitesinde yakınları böyle bir düşünceye sahip olmadıklarını söylüyorlar.olay sadece kızın sesini herkesin duyması ise site filan kurmaya gerek yok zaten youtube vs bu işlevi görür.
    ps:bana kalırsa şöyle bir olay dönüyor:kızın sesi ortalama güzellikte aslında fakat yüzü çok güzel veee tadaaaa yeni çağın sunum metodu internet.
    fakat diğer internet starlar gibi olacak bu kızın da durumu bence.eğer doğru işler yaparlarsa olay değişir belki.
    (drgırnatacı, 18.02.2008 02:50)
  3. sesi güzel ancak bu işin eğitimini almamış gibi şarkı söyleyen bir kız. ayrıca sitesine bakınca, köşeye sıkışmış gibi şarkı söylemesi o güzel sesi ve yüzünü gölgeliyor sanki. daha profesyonel yaklaşmazsa onlarcası gibi silinmeye mahkum olacaktır.
    (azersinsarac, 18.02.2008 11:12)
  4. şarkıları daha önce söyleyenler gibi değilde kendi gibi söylerse daha başarılı olabilecek biri. aksi durumda;

(bkz: şarkıcı çöplüğü olarak internet)
    (horasco, 18.02.2008 11:17 ~ 11:18)
  5. sesi güzel olmasına rağmen, şarkıyı söylerken kameraya attığı şuh bakışlara anlam veremediğim güzel kız. ama saçını toplamasın bir zahmet.
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 18.02.2008 11:40 ~ 11:41)
  6. görselliğiyle ilgilenmeyeceğim ama gayet güzel bir sesi var, evet. say it right ı dinledim ilk önce. şaşırdım, beğendim.. because of you dediler, onu dinledim. tamam dedim.. sertab erener - vur yüreğim şarkısına gelince "daha çok çalışman gerek gizem", şebnem ferah-bugün şarkısına gelince de "çekemeyeceğin arabaya öküz olma" derim ben. ipin ucunu bırakmazda, eğer gerçekten sağlam bir eğitim alırsa, gerçekten güzel şeyler yapabilir.
    (anarsik kirmizi, 11.03.2008 07:34)
  7. en sonunda amacına kavuşan ve bir tv dizisinde (bkz: emret komutanım) oynamaya başlayan yeni yetme ünlü.
    (drgırnatacı, 13.03.2008 00:27)
  8. hanım kızımız beyaz'ın bu haftaki konuğuydu. sil baştan kadar zor bir parçayı neye güvenerek seslendirdi, doyamadı da program biterken bile söylemeye devam etti bilemeyeceğim ama iğrençti. gitsin evinde cam karşısında söyleye devam etsin, ve mümkünse bir daha o sesini duyurmasın dileğindeyiz efenim.
    (anarsik kirmizi, 15.03.2008 05:31)
  9. çok güzel bir kız. benim ilgilenme sebebim budur.
    (earendill, 15.03.2008 09:49)
  10. şahsıma göre sesi ortalama düzeyde, ki eğitimsiz gibi geldi bana. çok ama çok daha iyileri var. ne yapmaya çalıştıklarını anlayamıyorum. bu işin eğitimini yıllarca alıp 21 22 yaşında operaya çıkan insanlar var.

eğer sesiyle ünlü olmak istiyorsa çok ama çok çalışma gerekiyor. yaşıda küçük. yolu uzun. ama bence simasıyla ve reklamla olmadığı sürece bir işe yaramaz. sokaktaki sen, ben gibi normal biri. üstün birşeyi yok.
    (karpuzsever, 15.03.2008 09:57 ~ 10:00)
  11. "bir gün herkes 10dakikalığına ünlü olacak" tezini desteklemek için sağlam örneklerden..

internete eklediğiniz 3-5 video ile ses getirebildiğiniz kadar özgür bi toplum mu, yoksa 3-5 videonun yarattığı hareketi ciddiye alacak kadar sığ bi toplum mu oluyoruz sorusunu kafalara vuran hadise..
    (pa, 15.03.2008 12:52)
  12. iris yorumu inanılmaz rahatsız edici. belki video yerine mp3 olsa, bir nebze dayanılabilirdi.
    (twinkle, 15.03.2008 13:00)
  13. ses hakkında yorum yapacak konumda değilim. kulağıma hoş geliyor. tarzı olursa dinlenir. birde kızı ilk gördüğümde etrafımda neden yok bunun gibilerde iki salyam akmadan izliyeyim diye düşündüğüme cevabı vermiştir. onlar bir işler yapıyor. a... koyayım giricem sanat olayına. *
    (gone with the sin, 13.04.2008 07:48)
  14. sesi güzel ya da çirkin onu bilmiyorum ama bu kız yıldız asyalı'ya çok benziyor
    (mırın kırın, 03.09.2009 23:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil