görseller
give in to me 

belki ilginizi çeker
  1. · high hopes
  2. · endless sacrifice
  3. · mj
  4. · dangerous
  5. · jesus to a child
  6. · 90 ların en iyi parçaları
  7. · sevişirken dinlenecek şarkılar
  8. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  9. · endless sacrifice
  10. · depresyondayım playlist
gündem
  1. · the twilight saga new moon
  2. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  7. · beşiktaş
  8. · ceza
  9. · saçını boyattıktan sonra çirkinleşen kızlar

give in to me  

1. gitarilarda slash'in bulunduu michael jackson'dan beklenmicek güzellikte bi sarki
    (wrathchild, 18.03.2004 22:28)
  2. she always takes it with a heart of stone
    'cause all she does
    it throws it back to me
    i've spent a lifetime looking for someone
    don't try to understand me
    just simply do the things i say

love is a feeling
    give it when i want it
    'cause i'm on fire
    quench my desire
    give it when i want it
    talk to me, woman
    give in to me
    give in to me

you always knew just how to make me cry
    and never did i ask you questions why
    it seems you get your kicks from hurting me
    don't try to understand me
    because your words just aren't enough

love is a feeling
    quench my desire
    give it when i want it
    taking me higher
    love is a woman
    i don't wanna hear it
    give in to me
    give in to me

you and your friends
    were laughing at me and talk
    but it's okay
    and it's okay
    you won't be laughin', girl
    when i'm not around
    i'll be okay
    and i, i'd never find
    got a peace of mind, no

don't try to tell me
    because your words just aren't enough

love is a feeling
    quench my desire
    give it when i want it
    takin' me higher
    talk to me woman

love is a feeling
    give in to me
    give in to me
    give in to me
    love is a feeling
    i don't wanna hear it
    quench my desire
    takin' me higher
    tell it to the preacher
    satisfy the feeling
    give in to me
    give in to me

i don't wanna
    i don't wanna hear it
    give in to the fire
    talk to me, woman
    quench my desire
    act like a lady
    talk to me, baby
    give in to me
    give in to the fire
    give in to me
    give in to me
    give in to me
    love is a woman
    give in to me
    give in to me
    give in to me
    give in to me
    'cause i'm on fire
    talk to me, woman
    quench my desire
    give in to the feeling...

şeklinde sözleri olan michael jackson'ın tarzı rock'a kayan hatta rock olan şarkısı...

(bkz. dangerous)...
    (8844455, 18.03.2004 22:31 ~ 22:35)
  3. jackonun rock müzikle olan ilgisini mükemmel bi şekilde ortaya koyan,rock tarihinin en güzel parçalarından biri,slashinde deyimiyle'guns'n rosesda kalsaydım bu kadar yaşayamazdım'.
    michael joseph jaksonu sevmeyen insanların bile hayran kalacağı dangerous albümünden bir parça.
    (sercekafasi, 06.03.2005 01:46)
  4. girişi endless sacrifice ile aşırı benzemektedir.hatta gitar arpeji neredeyse aynıdır.dream theater abiler michael jackson'dan bir hayli esinlenmiş olsalar gerek.
    michael jackson sevme nedenlerinden biri.
    (jellyjam, 07.01.2007 09:49 ~ 09.04.2007 15:53)
  5. hakkı yenilmiş bir parça.msnden yollamaya çalıştığım arkadadaşlar michael jackson ismini gördükleri anda iptal etmekteydiler gönderimi.ben de dosyanın adını değiştirdim slayer ....bilmem ne diye,slayer ın yeni parçası havası vererek gönderdim.dosyayı almışken dinleme zahmetine de katlandılar sağolsunlar.sonuç mükemmeldi.bu parçayı dinleyip de beğenmeyen poposundan sallıyor demektir.o derece güzel parça.bir de george michael ın jesus to a child bu sınıftandır.
    (floydzede, 07.01.2007 12:54 ~ 12:56)
  6. michael jackson un 1991 yılında piyasaya sürdüğü dangerous albümünün 10. şarkısı. kapalı rock konseri şeklinde gerçekleşen klibinde, michael jackson'a guns n' roses üyeleri, slash, gilby clarke ve teddy andreadis eşlik etmektedirler.
    (mahone, 22.06.2007 13:29)
  7. kesinlikle rock tarihinin en vurucu şarkılarından biridir..bu şarkının söz ve müziği michael jackson'a aittir.öyle bir şarkıdır ki ; vocalleri mi,slash'in attiği solo mu,yoksa şarkının sözleri mi sizi heder eder,anlayamazsınız..

alkollü bünyeye verilen bir tablet ''give in to me'' dinlenildiği zaman içerisinde kişide kontrol bozukluklarına sebep olabilir.hapşurmayla başlayan bu oto-kontrol yetmezliği,hıçkıra hıçkıra ağlamaya dönüşebilir.
    (ilkokul esprisi, 12.04.2009 01:42 ~ 01:43)
  8. hayatı boyunca rock ve metal müzik dinlemiş bir adam olarak henüz hiç bir rock ya da metal şarkısında duymadığım derece hayvani bir solo barındıran üstelik sadece solosuyla da değil lead gitar olayıyla da benim dinlediğim "en iyi" riffleri barındıran, pink floyd sololarına burun kıvırmama sebep veren ve az önce beni de mala çevirip gözümden yaş düşürmüş michael jackson şarkısıdır.
    (iknowthepiecesfit, 26.06.2009 15:22)
  9. jacko'nun ölümünden sonra çok daha fazla koyan şarkıdır. vokal zaten inanılmaz, sözler çok vurucu.. hele o gitar solosu, insanın içini kıymaya yeter de artar.

çok üzücü şarkı öyle böyle değil. en telatabi anınızda bile melankolinin dibine vurdurur hiç acımaz.
    (robadan, 26.06.2009 18:14)
  10. mtv'nin biraz önce mj özel yayını yaptığı sıralarda çalıp, öldüğü için ağlayaman sert bünyemi kırıp geçiren parça olmuştur. içimde hissettim ölümünü... yok oluşunu.
    (starforsaken, 27.06.2009 17:36)
  11. yaklaşık 1 haftadır dinlemekten kendimi alamadığım olağanüstü mj şarkısı.
    (leave me alone, 13.07.2009 13:25)
  12. hazine bulmuş gibi keşfettiğimde büyük insan michael jackson' a bir kez daha hayranlık duymama neden olan başka bir şarkı daha. jackson bu şarkıyı gereğinden fazla(abartı sanatı) kaliteli sunarak rock müziğini yüceltiyor mu yoksa bu iş aslında böyle yapılır diyerek dalga mı geçiyor bilinmez. tarz olarak dirty diana'nın kardeşi diyebiliriz. abisi de olabilir. off, kelimeler tarife yeterli olmadı gene. dinleyin de görün gününüzü...
    (feseler, 30.07.2009 23:56)
  13. maykıldan bir hediye. bak maykıldan bir hediye bu; git sarhoşken dinle, git intihar etmeden hemen önce dinle, git 5 yıllık platonik aşkının resmine bakarak masturbasyon yaparken dinle, git kafayı yerken dinle ama dinle ve gör bu şarkıyı.

http://vids.myspace.com/...
    (geber marla singer, 03.08.2009 00:11)
  14. söz ve müziği michael jackson'a ait olan rock tarihinin en azılı ballad'larından biridir..

bu şarkının tüm düzenlemeleri yine michael jackson'a aittir..tıpkı beat it'te(soloyu eddie van halen atmıştı..) olduğu gibi şarkının çılgın bir elektro gitar solosuna ihtiyacı olduğunu hissetmiş ve soloyu atması için slash'e teklif götürmüştür..

slash ise guns'n roses grubundaki tüm performanslarını aşıp bu şarkının solosunu öldürücü bir şekilde yazmış ve atmıştır..

bir röportajında şöyle der ;

''double talkin' jive adlı bestemde yazdığım soloyu çalarken ki hislerimi anlatamam,bunun aynısını sadece give in to me 'de yaşadım..''
    (kişisel olmayan ileti, 03.08.2009 00:17 ~ 00:18)
  15. diğer mj şarkıları kadar bilinmese de en sağlam mj parçalarından biridir.. gitara, michael'a, slash'e kurban..
    (sleeping with ghosts, 03.08.2009 01:47)
  16. muhteşem bir michael jackson şarkısıdır.
    (peline batur, 03.08.2009 02:09)
  17. efkar sebebi. bu şarkıyı dinlemeden ölmüş, dinlemeden ölecek insanlar var. hayat bazen çok zalımsın lan..
    (vlad, 04.08.2009 00:02 ~ 23:10)
  18. kendi içine çekilmeye hazır bedenimi yan odadan gelen ritmlerle kendine getiren, çılgınlar gibi tepinmemi sağlayan, allah'ım yok böyle bişey, yaşıyorum yaşasın, uçtum yine bulutlara diyebildiğim, dedirten şarkı.
    kadraja dönmeye yardımcı. dünyaya özgürce bakabildiğin kadraja.
    mj, i love you.
    (ofisciftcininkaragundostudur, 13.08.2009 09:57 ~ 09:57)
  19. şu hayatımda high hopes'tan sonra beni en çok etkileyen rock parçasıdır. ve gözlerimi sulandırabilen nadir şarkılardan biridir. michael jackson'un ne kadar büyük bir müzisyen olduğunu ver her tarzda müziğe ne kadar uyum sağladığını gösterebilen bir şarkıdır. bu şarkıyla ölümü daha da bir koymaya başladı sanki..
    (valla ben onlarin yalancisiyim, 14.08.2009 02:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil