|
|
- kısaltma kablosu'nun da içinde bulunduğu, kendine soul sellers adını vermiş olan grubun, gittigidiyor'un iyice çivisinin çıktığını örnekle anlatmak için yaptığı, yaratıcı, komik ve bir o kadar da ciddi çalışma.
http://www.gittigidiyor.com/...
- bayandan ,çok kullanılmış,az hırpalanmış,2 aşk yarası olan,imanlı ruh.
- tüm servetimi yatırıp, tüm ruhları almak istediğim yaratıcı ilan. her gün başka ruh ile çılgın atmak istiyorum efendim.
- olay gittigidiyor un pekte umurunda değildir bence,çünkü gittigidiyor un sahibi olan 3 genç girişimci abimiz gelen paraya bakıyor,bu siteye konulan her ürün için,ürünün verildiği fiyat üzerinden komisyon alıyorlar,yanı halk arasında ne kadar ekmek o kadar köfteye tekabül ediyor bu olay,site yetkilileri bu ruh satan elemanlardan da epey bir komisyon alıp bu satış işlemini başlatmıştır,yetkililer para kazanmış,ruhlarını satanlarda dikkat çekmiştir.cümlem giderek alan razı satan razı ilkesinin kapısını çalmaya doğru giderken,beni dinlediğiniz için teşekkürlerimi bir borç bilip,beni yastığımın bir köşesinde bekleyen uykuma kaldığım yerden devam ediyorum.
- üzerinde "slipknot" yazılı bir tişört giymiş ruh paradan başka hiç bir şey etmez zaten.
(bkz: mesaj kaygılı giri)
- (bkz: ölü canlar)*
- fiyat olarak 10.000.000 ytl verilmiş.
(bkz: etmez o kadar)
(bkz: ruh eksperi)
- takdir edilesi ilan. iyi bir çalışma olmuş.
|