|
|
- ülkemiz şartlarında bunu göreceğim aklıma gelmezdi ama... evet var! ve daha garibi taliplisi de var!!!
(bkz: http://urun.gittigidiyor.com/...)
hayır alıp ne yapacan, cidden merak ediyorum...
(bkz: fantastik forvet)
- 40 maçta 32 gol 20 asist ile göze batan forvetin satılık ilanı.o değil de engin'cim yalancının ?
- adnan polat'ın flaş transferi olmasından korktuğum kişiye ilişkin ilan.
(bkz: nerde beleş oraya yerleş)
- ürün adedi stoklarla sınırlı değildir umarım. 40 maçta 32 gol atıp 20 asist yapmış. bence finişingi falan iyi. fm'de denenebilir. bir de şöyle bir şey var ki evlere şenlik:
"bu ürünü 554,08 ytl'den başlayan taksitlerle alabilirsiniz!"
lan olum insan kendine ürün dedirtir mi? seni alıp ben napayım şimdi...
- ürünü! aldığımız günden itibaren 2 yıl içinde herhangi bi sakatlık yaşarsa, ne bileyim düşer kafasını kırarsa, taşaklarına top iner oynayamaz hale gelirse, antrenman sırasında sakatlanırsa, yenisiyle değiştirme imkanı var mı diye merak ettiğim ilandır. hem sezerciğin eşeği bile 50.000'e gidiyodu be yanlış hatırlamıyosam. olmamış!
- resmiyle beni yarmış ürünün ilanıdır . ürün anlatımı ise hakikatten ilgi çekici ;
''en büyük özelliğim süratli olmam ve gol vuruşlarındaki başarım''(jimmy, 14.03.2008 23:30)
- benim merak ettiğim kargo ücretini kimin ödeyeceği. hayır bu ürünü 554,08 ytl'den başlayan taksitlerle ödeyebilceğimizi belirtiyorsun da kargo ücreti sana mı gelicek bana mı onu neden belirtmiyorsun? insan gelecek sonuçta pakette, duyarlı olun biraz.
- ilanda asıl dikkat çeken kısım "kendimi daha geliştire bileceğim ve beni 3.lige çıkaracak bir takım yada 3.ligden bir takımla sözleşme yenilemek istiyorum." temennisindeki beni 3.lige çıkaracak bir takım kısmı bence. takım gibi davranıyor anlaşılan, klübün önüne geçiyor. yeri geliyor küme düşüyor, ne bileyim zamanla büyüyor uefa'ya filan katılıyor. iyi bir yatırım olabilir iyi yönetilirse.
fotoğrafta da öyle naif ki neyse parası verip pencerenin kenarına koyası geliyor insanın.
- (bkz: kendini nuke başlıklı füze sanan kız kaçıran)
- kendisine 6 bin ytl teklif verilen futbolcu*
- kelepirdir. iş yapar. duruşu yeter bir kere.
- zekasıyla daha çok satranç takımlarının talip olacağını umduğum insan. dalga geçmemek lazım. insan para olmayınca, tanıdık bulamayınca bu tür yollara başvuruyor sanırım.
(camel, 15.03.2008 00:49)
- " gittigidiyordaki satılık corvet ilanı "
(bkz: yaran yanlış başlık okumaları)
ilave;
doğru okunuşu daha fazla yarıyor.(luto, 15.03.2008 01:06 ~ 02:10)
- güneşin yaklaşık 65-70 dereceden vurmasıyla fotoğrafta oluşan sanatsallığın biricik forvetimizin sonraki ilanda kendisini "satılık şahane fotomodel" olarak tanıtmasına vesile olabileceğini düşündüğüm fantastik ilan.
- genel özellikleri
boy : 171
kilo : 65
mevki : forvet
toplam mac : 40
--> atığım gol <-- : 32
asist : 20
gerçekten fantastik bir arkadaşımız görüldüğü üzere.adamın atığı ne ter ne dışkı.adam ıkındığı gibi anında gol atabiliyo.kaçmaz diyorum bak! kesinlikle değerlendirilmeli..
- (bkz: kız arkadaşın 15k ya 8 tane 20si olan adam bulması)
(misuf, 15.03.2008 01:28)
- kendisi fiyonklu hediye paketiyle adrese bizzat gelmektedir.
- alıcısı zor çıkar diye düşünüyorum. ee ne de olmasa, bugün kendini satan yarın takımı da satar, di mi?
(bkz: şikeye meyilli forvet)
- "sık ofsayta düşmeyen, hızlı driplinde kalkan, sol ve sağ çaprazda topla buluştuğu zaman affetmeyen, bire bir ve bire ikide iyi adam geçen fakat bire üçte kendini yere atan, sağlam batak oynayan (ne alakası var bilmiyorum), gece hayatı olmayan, sakatlıklarını 1- 2 gün içerisinde atlatan zira kendisi mutanttır, penaltı yaptırma konusunda aşmış, geçen yıl kendi mahallesindeki maçlarda toplamda 143 gol atmış forvet sahibinden satılıktır."
şeklinde düzeltilirse aziz yıldırım'ın ilgileneceği ilandır. bakmayın öyle ben de mahmut uslu'nun yalancısıyım.
- inndir com'dan da aşırılabiliyormuş eleman, çılgın bir şey.
- (bkz: gg diyorsa doğrudur)
- ilanda asıl ilginç olan kısım ise 'bu ürünü 554,08 ytl'den başlayan taksitlerle alabilirsiniz!' duyurusudur ayrıca.
- alacağım ben bunu. ama önce geçen sene 18 ay taksitle aldığım voleybolcu kızın taksitleri bitsin. belimi çok büktü.
- dün itibarıyle 6100 ytl karşılığı istanbul bölgesinden bir kulüple anlaşmaya varmoş topçudur efendim (hürriyet'in yalancısıyım). kendisine ve yeni takımına başarılar diler, her gününüzün böyle keyifli olması temennisiyle, esenkalın.
(bkz: sözlük yazarı gibi girip trt spikeri olarak çıkmak)
- mütevazı olmasından dolayı bazı özelliklerini eklememiş sporcudur aynı zamanda...
mesela coğrafyacıların güneşin gelme açısı ve bir noktaya dikilmiş 1.5 metrelik direğin gölgesi ile ilgili araştırmalarında da gayet güzel kullanılabilir. fotoğrafta da bunu görebiliyoruz; işlevsel yani. 554 ytllik taksitlere değeceği düşüncesindeyim.
|