görseller
gittigidiyorgittigidiyor

belki ilginizi çeker
  1. · kelepir80
  2. · gitti gidiyor yaralı yüreğim
  3. · çıkarmadan dört gittik
  4. · en sevilen eserlerini silen yazar
  5. · bonus kontör
  6. · yurtiçi kargo
  7. · gittigidiyor
  8. · sıfır gibi
  9. · gg
  10. · fistanistan
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · beşiktaş
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · demokratik sol halk partisi
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · türkiye de kadının ekonomik özgürlüğü
  9. · arkadaşın doğum gününü unutmak

gittigidiyor  

sayfa  / 4
  1. elinizdeki yeni veya 2. el eşyalarınızı satabileceğiniz , güvenli ticaret döngüsüyle alıcı satıcı arasında para transferi ve irtibatı en iyi şekilde kurmuş başarılı ticaret sitesi.
    (cony, 31.03.2004 23:01)
  2. (mad jack the pirate, 31.03.2004 23:18)
  3. herhangi bir satışta %18 kdv,hizmet bedeli,listeleme cart curt adı altında para alan açık arttırma sitesi.
    (bettyboop, 01.06.2005 03:30)
  4. komisyon bedeli %10 olan site.
    (toxicalien, 01.06.2005 09:29)
  5. dışardan bakıldığında oldukça sakat bir sistem gözükmesine rağmen bugüne dek bir tane puştluk, ibnelik görmediğim komünite. her şey saygı, sevgi, çiçek böcek çerçevesinde yürüyor, kusurlu mal oranı oldukça düşük. ben seviyor türkiye.
    (wondrous, 04.09.2005 17:38)
  6. (viola, 29.09.2005 16:50)
  7. arama fasilitelerinde full text search kullanan sitelerimizden biri.
    (wondrous, 20.10.2005 17:34)
  8. iyi bir araştırma ile baya başarılı fiyat/performans parçalar da bulunabiliyor..
    (zeus, 04.11.2005 21:07)
  9. ebay in amatör versiyonu
    (dlord, 04.11.2005 21:15)
  10. gidiyorgitti olsa daha mantıklı olacak olan site ismi.
    a-gitti
    b-hadi be
    a-gidiyor
    b-taşak mı geçiyon la dürzü?
    a-gitti
    ...
    (camel, 06.11.2005 00:19)
  11. biraz gezip kamu araştırması yaptım hakkında

laptop: dell laptoplar özellikle yarı fiyatına satılıyor. sonyler gene el yakıyor.
    giyim : tommy, abercrombie gibi markalar %40 daha ucuz.
    saat: saatler de neredeyse yarı fiyatına. seikolar özellikle
    parfüm: biraz sakat iş, genelde orjinal testerlar satılıyor
    dvd: trde olmayan box setleri bulmak mümkün. region-1 olanlar 5-6 ytl civarında daha ucuz.
    (man on the moon, 06.11.2005 13:26)
  12. birçok sitede artık boy boy reklamlarını gördüğümüz,televizyonlarda da reklamları fıldır fıldır dönen,adeta para basmakta olan güzel site.
    (sycrone one, 25.12.2005 18:55)
  13. arkadaşımın kartını kullanırken hiç bir kıllık çıkarmayan, öz be öz babamın kartını kullanırken uyuzluk yapan terbiyesiz kuruluş. kredi kartı ve kimlik fotokopisi isteyerek ebenizin şeyini bile satın alabilme ihtimallerine karşın bize güvenin, kontrol edildikten sonra bilgilerinizi hemen imha edeceğiz cevabını yapıştıran site. bugüne kadar birçok işlemimde mutlu olduğum, ancak bu kartla olan işlemin iptal olması için aynı ürünü daha önceden kullandığım(veya belgesini göndereceğim) kartla bir daha satın almam gerektiğini söyleyen mantık fışkıran site. gittigidiyor'u aradan çıkarıp satan adamla anlaşınca, yeni bir alış yapmadan işlemi iptal etmek istediğimde, "istediğmiz belgeleri göndermediğiniz için üyeliğiniz iptal olacaktır." diyen site. inşallah paramı geri iade ederler...

düne kadar hiç bir yamuğunu görmemiştim ancak allah'a emanetsiniz kredi kartı ve kimliğinizi verirseniz... kısaca güvenli alışveriş ayağına, çok tehlikeli işler yapıp "güvenin bize, söz veriyoruz, valla bişey olmaz..." diyen site.
    (love metal, 16.01.2006 17:59 ~ 18:05)
  14. açık arttırmalarda duyabileceğiniz muhtelif lakırdı
    (obsession7, 01.02.2006 23:48)
  15. insanların belirli ihtyaçlarını,daha ucuza bulabildikleri ve satın alabildikleri internet sitesi.
    (maxx, 01.03.2006 19:14)
  16. insanlardaki satınalma içgüdüsünü körükleyecek nitelikte cümle.

- sen almazsan başkasına yar olmak üzere bak ona göre ha...

- neeee? ya benim olacak ya toprağın!!!
    (peter panter, 01.03.2006 19:18)
  17. bir çok üçkağıtçının olduğu site, adam elinde olmayan bir ürünü, yurtdışından sipariş veriyor siz isteyince. daha sonra gümrükte sorun çıkıyor ve olaylar gelişiyor.
    (sen benim kim oldugumu biliyor musun, 01.03.2006 19:23)
  18. verdiği televizyon reklamlarından sonra sitenin hizmet hızında ciddi düşüşler yaşanmıştır, öyle ki eskiden hdd'nin içindeymişcesine hızlı gezilebilen gittigidiyor.com makinası* artık sayfa getirecem diye inim inim inlemektedir.
    (ağ kablosu, 08.03.2006 15:39)
  19. ekşi sözlük kodlarının 9 dolara satıldığını duyduğum site. *
    (vikartindur, 13.04.2006 15:44)
  20. bu sezonun arasında fenerbahce sükrüsaracoğlu stadı'nda telsim tribününe kombine bulduğum site
    (kenny, 02.05.2006 23:00)
  21. (sycrone one, 10.06.2006 01:39)
  22. denyo önprovizon işleminin ek karta yemiceğini bile bile (ki bankada bile sistemi hala oturmamış) önprovizyon çekerek alışverişin iptal,üyeliğin silinme işlemlerini başarıyla yerine getirdikten sonra kallavi bi küfür yemiş site. ahımı tuttu ne ürünü alamadığıma yas tutarken gelen ekstrede üç rakamlı ytl li işlemleri görünce insanı çileden çıkaran site
    (supadupufly, 08.07.2006 14:26)
  23. ikinci el kullanılmamış bir ürününüzü piyasada bulabileceğiniz birinci el fiyatından da üstte satabileceğiniz garip bir mekan. deneyip gördüm, oradan biliyorum. ancak %10 gibi fahiş yükseklikteki komisyon oranı, satıcıyı illegal yollara yöneltiyor (ilanı verip alıcıyla elden alışveriş yapmak üzere anlaşmak gibi).

yaptığım açık artırmalardan satıcılar için çıkardığım sonuçları paylaşacak olursam:

- asgari fiyat, başlangıç fiyatı filan vermeyin mümkün olduğunca. açık artırma dilimini de en düşük seviyede tutun (örn: 1 ytl) alıcısı varsa zaten sizin istediğiniz fiyata geliyor ürün. aynı ürüne hiçbir limit koymadan gelen talep, asgari fiyat verdiğimde gelen talepten kat be kat fazlaydı. bırakın fiyatı piyasa koşulları belirlesin.

- bitmesine 36 saat kala satışı çok iyi takip edin. teklif verenlerin hepsinin profillerini inceleyin. mesaj atarak "ciddi alıcı mısınız" diye sorun. laf olsun diye teklif veren çok sayıda alıcı var. unutmayın son 12 saat içerisinde teklif iptali yapamıyorsunuz!

- bunu söylememe gerek var mı bilmiyorum; elden satış yapıp gittigidiyor'u devre dışı bırakacaksanız, bu yazışmayı gittigidiyor üzerinden sakın yapmayın.
    (balta, 06.09.2006 12:47 ~ 12:52)
  24. yeni tasarımı ve eklenen özellikleriyle iyiden iyiye ebay'e benzeyen sitedir.tabi ebay gibi olması için daha çook uğraşması gerekiyor o ayrı.
    (bettyboop, 07.09.2006 16:22)
  25. alışverişin işleyişiyle ilgili birtakım sorularıma yanıt ararken gittigidiyor ile ilgili ilginç bir detayla karşılaştım..

"her tamamlanan işlemin sonunda olduğu gibi taraflar, yaşadıkları tecrübeleri diğerlerine aktarmak amacıyla, birbirlerine puan ve yorum verirler."

(bkz: çıkarmadan dört gittik)
    (rafael, 28.09.2006 10:38)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil