yoktur efendim öyle bir parça. eğer biri çıkar ve ''birader olur mu sen hiç şu parçayı çalmayı denedin mi? bildiğin sikiyor'' derse ya yeteri kadar çalışmamıştır yada tekniğini oturtamamıştır.
meshuggah - bleed
buraya da yazıyorum bu parçayı çalacak adam nah bulursunuz çevrenizde. yeteri kadar çalışmak filan önemli değil bu parça için sabah akşam köpek gibi bileğinizi dırırıtırırı dırıtırırı yapıp hatta parmaklarınız arasına bi ağırlık koyup alıştırma yaparsanız çalma ihtimaliniz var bu 6 dakikalık haysansal şarkıyı. youtube ta bi eleman çalmış şarkıyı, o elemanı yolda görsem vericem zaten helal olsun ipneye. http://www.youtube.com/...
özellikle ''live in athens'' versiyonu sağ elinize kramplar girmesine sebep olabilir.sağ bileği felç eden bu iced earth şarkısını ise jon schaffer gayet rahat çalar ve insanı sinir eder..
(bkz: master of puppets)
7 dakika aralıksız palm mute ile gitara abanmanın sonucunda şarkı bittiğinde bileğiniz arnold schwarzenegger gibi olacaktır.yalnız tabi bu şarkıya yeni başlayanlar içindir ilerledikçe bilekte böyle bir yorulma görülmeyecektir.
içerisinde power chords barındıran parçaların bu başlık altında toplanması bir rastlantı olmasa gerek.
hadi bir de iyice açıklama yapayım tam olsun. ya da dur lan üşendim. (bkz: power chord)