beterin beteri vardır dedirten hadise;
17 yaşlarında ergen bir gencim o zamanlar. öyle ki ağzımdan salya yerine testosteron akmakta ki konuyla alakasız olarak belirtmek istedim gülen olur artı oy alırım filan diye. neyse, efendime söyliyeyim arkadaşla muhabbete dalmış yürüyoruz , böyle fan fin fon karıdan kızdan efendim rok-metal parçalardan konuşuyoruz, "halukta kimmiş,onun amna koyym kıro lan ehehehe" diye kendi çapımızda eğleniyor, allahım korn ne inanılmaz bir grup diyoruz vs. benim elimde gibson çakması givsom elektro gitar, arkadaşım şadi muammerde ise sikindirik bi bas var markasını hatırlamıyorum şimdi. o zamanlar önüne gelen sümüklünün konser verebildiği "lay lay lom" isimli cocert hall a doğru yürüyerekten yol alıyor, konser verecek olmanın heyecanı ile şekilden şekile, tripten tribe sokuyoruz kendimizi. e konser vercez lan boru mu? heyecan var haliyle. işte bu panik hali ve muhabbetin koyuluğu nedeni ile önümde yürüyen ablayı fark etmeyerek tuttuğum gitarı bacaklarının arasına sokuşturuveriyorum. "laaaakkk"
(bkz:
çaldığı gitarı milletin götüne sokmak)
peki ben ne yapayım ha? hayır çaldığım aleti insanların gözüne sokamadan götüre soktum iyi mi. allahtan abla kafa hatun çıktıda anlayış gösterdi,ay sen elektro mu çalıyorsun filan diye de muhabbet ettik."sendede iyi göt varmış abla aleti kılıfından çıkarmadan tanıdın yeminnen" diye espiri yapıp ortalığı iyice bok edecektim az kaldı ..ah bu ergenlik ah,hala kurtulamadım şu illetten.
not:umarım gitar çaldığımı yazıda iyi belirtip gözünüze sokabilmişimdir. hemde elektro oğlum naber ehehehe