kötü davranınca daha çok bağlanan kızlar'la aşırı dengesiz bir aşk yaşaması muhtemel erkeklerdir.
edit :
aşk --> iyi davranan erkek
iyi davranan erkek --> git diyen kız
git diyen kız --> giden erkek
giden erkek --> daha çok bağlanan kız
daha çok bağlanan kız --> maymuna dönen aşk
kaçan kovalanır taktiğinden haberi olan
erkeklerdir efenim.
hatun kahramanımız burda
blöf yapma amaçlı git demiştir. bu hanım kızımız triplere girince
er kişi "yok ben seni hayatta bırakmam, ayrılamam" şeklinde yola gelicek zannetmektedir. gelin görün ki çakal erkek karakter bunları yememiş sevdiceğe dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek amaçlı gitmiş, kızcağız ortada kalmıştır. hep böyle olur valla. saygılar..
kadın erkek ilişkisinin anlaşılması imkansız karmaşalarından biridir.gitmeni isterken ''öyle hemen gitme,hele bir yalvar bitmesin diye ki ben seni daha kolay silebileyim''demek istemiştir.sen öylece çekip gidince de kendini değersiz hisseder hazretleri.senin acı çektiğini görmemesi gözündeki değerini arttırmış,ulaşılması elde edilmesi zor kılmıştır seni.
peki ne yapacaktır.seni tekrar elde etmek için uğraşacak ve bunu başaracaktır.çünkü erkeği elde etme,kadının yaradılışında dna sına işlenmiş gibidir ve en iyi başardığı işlerden biridir.
elde edilen erkeğin değeri bir süre kadının gözünde ve kalbinde muhafaza edilecek olsada,yeni bir git kelimesinin ağızdan çıkması çok uzak değildir.zira erkek,ilk atılan tekmeden sonra tekrar elde edilebilmiştir.bu tekrar niye gerçekleşmesindir.
edit: bu her iki cinsiyet içinde böyle olmuştur,böyle devam edecektir.
durumuna göre doğru veya yanlış yapabilecek olan erkeklerdir.
konuyla ilgili bir şarkı sözü geldi aklıma;
"hayır dersem belki demek, belki dersem evet anla,
çok söz söyler kadınlar, evet demezler asla,
hayır dersem belki demek, belki dersem evet anla,
bir kez evet derim ben, nikah memurluğunda"
çoğu erkeğin hiç hoşlanmayacağı bir durumdur belki ancak gerçekten genele baktığımız zaman, peşinde olduğu kızı tanıyorsa ve bu koşullara uyan bir kızsa ve eğer gerçekten seviyorsa ne olursa olsun tamamen gitmemelidir erkek, bazı çevreler için enayilik olarak algılanabilir ancak nadir ve geç de olsa verilen tüm emek karşılık bulur, aşk büyükse denemekte fayda olabilir diye düşünüyorum.
ha nedir, çöp atmaya git falan deniyorsa o zaman gidin, gecenin bi vakti dışarı bırakmayın sevdiğinizi.
(bkz:
asker)
say desen sayar, git desen gider, sağa dön desen döner.... uzar gider bu.
şarkının etkisinde kalmış er kişisi olabilir.
(bkz:
bir eflatun ölüm)
gitmeyince de itin götüne sokulandır.
sonra da vay efendim türk erkekleri çok rerörerö.
gel deyince de geliyorsa bildiğin
sünepedir.
eğer kız, erkeğe git diyebilicek noktaya gelmişse ilişki, o ilişkiden hayır gelmez.
şöyle bir ilişkiden hayır gelir ;
erkek kıza git der kız gitmez
erkek kıza git der kız gitmez daha çok bağlanır
erkek kıza git der kız daha da çok bağlanır.
erkekte git demekten vazgeçer, mutlu mesut yaşarlar.
böyle bir ilişkiden hayır gelir.
hatunların dengesiz davranışlarını bir yere kadar çekip, "yeter lan" diyen erkeklerdir.
aslında yapmaları gereken şey biraz daha sabretmek ve gitmemektir, hatun hemen kendini toparlayıp yavşar yeniden; ama işte bu olay tekrarlandıkça sabır tükenir, karşı cinste kolaya kaçar, gider.
selam, ben tespit yapan adam.
gitmeyi aslında kafasına koymuş ama söylemeye bir türlü cesaret edemeyen fırsatını da bulunca kaçan erkektir.
yeterince doymuşsa size, arkasına bile bakmadan gidecek erkektir.
hani derler ya, "yarı aç kalkacaksın sofradan" ...
gereğinden fazla ikram yok hocam. tıka-basa doyurmayacaksın. doyurursan da arkasından bakmayacaksın.
gel deyince de gelirse, tadından yenmez.
not: hayır, asla, blabla... ne lan o öyle kukla gibi.
(seher, 20.04.2009 18:18)
söz dinleyen halden anlayan erkeklerdir.
lakin bir sorun vardır. tam 3 defa git denilir. dönüp gidersin belki hatalısındır diye. birinde gittiğin için hayvan olarak nitelendirilirsin, birinde duygusuz olarak nitelendirilirsin, birinde gerizekalı odun olarak nitelendirilirsin. eee git dediniz, gitti çocuk. daha ne istiyorsun. şizofren misiniz, ilgi manyağı mısınız?
eğitimli erkeklerdir.
gel deyince de gelir bunlar. ayrıca otur deyince oturur, ölü taklidi yap deyice yapar ve her sabah terliklerinizi ayağınızın dibine kadar getirip bırakabilirler. böyle de şahanedirler yani.
evin uşağıdır ya da garsondur. ama garsona da bu kadar kaba söylenmez. başka türlü bir erkek olamaz. yani sevgili olamaz. var mıdır ki? olsa da istemem.
zaten gideceği belli olan erkektir. hatun kişi bunu görüp işler daha fazla çıkmaza girmeden son noktayı koymak istemiş te olabilir.
zaten gitmeye dünden hazır olan erkeklerdir.
terk edebilecek kadar cesur olmadıkları için sevgiliden gelen git sözünü ikiletmezler.
ardında gözü yaşlı bir kız bırakan erkeklerdir.
gayet mantıklı davranan erkeklerdir. kızların "git dedim, niye gitti yaa?" diye triplere girerek, kendini kandırmasına gerek yok. adam istenmediği yerde niye dursun ki? hem gitmesini istemiyorsan, niye "git" diyorsun? amaç "gitmeye dünden razıymış zaten" diyerek, terk etmenin verdiği suçluluk duygusunu bastırmak olmasın sakın?
erkek dediğin böyle olur işte. hemen iki bacağa, göğüse ağzından salyayı akıtıp köpek olmaz hatunun peşinde. lan o değil de ondan sonra hatunlar herkesi böyle sanıyor. git diyor bakalım gidebiliyorsan, herkesi aynı sanıyor ya akıllı kızımız. çok yaşayın, yaşayalım.
(bkz:
onurlu insan)
hatun kişiye yaranamayan erkeklerdir..
naciye: ekrem git başımdan beni hiç anlamıyosun..
ekrem: ne oldu hayatım, ne yaptım şimdi?
n: git başımdan..
e: gidiyorum..
n: yaa gitme kal..
e: bi karar ver a.q.
n: hayır diyorsam belki, belki diyorsam evet ekrem..
e: ?%+^&