|
|
- leonardo dicaprio'nun eski sevgilisi...
- son filmi her ne kadar b.ktan da olsa, güzelliğiyle filmi kurtaran faktör.
güzel süper şahane fevkalade varlık.
(bkz: tanrıya inanma sebepleri)
- öküzler öküzü leo'nun evlenmemek için ayrıldığı idda edilen güzel insan
- yeryüzünün en güzel brezilya'lısı.
(pablo, 15.03.2005 19:38)
- brezilya'da mc donald's ta yemek yerken keşfedildiği rivayet edilir.bir de lisedeyken çok çirkinmiş , herkes dalga geçermiş insanın inanası gelmiyor tabii.
- burnu çok çirkin manken
- geçenlerde gastede poposunu sadece kendisi için özel olan insanlara gösterdiği ile alakalı bir beyanını okuduğum manken. kişiliği bi yana kendisi güzel bir kadındır orası ayrı.
- henüz 25 yaşında olmasına rağmen artık kendisinin çekici bir kadın olmadığını,erkekleri eskisi gibi etkileyemediğini düşündüğünü beyan eden alman-brezilya kırması top model. bu beyanı okuduğum gazete küpüründe çıkan kendisine ait fotoğraf bunu pek doğrular nitelikte değildi ama öyle diyorsa öyle olsun*
- (bkz: bayern münchen)
- victoria's secret defilelerinin vazgeçilmez ve en profesyonel ismi. defile sırasında protesto yapan göstericilere aldırmadan yürüyüşüne devam ettiği rivayet edilir
(yiiit, 01.01.2007 17:54 ~ 22.07.2007 20:44)
- kendisinin vakko reklam panolarından gözlerimi alamadığım kişidir. o nasıl bir cazibedir, nasıl bir güzelliktir...
- aradım aradım, bir kusur bulabilmek için bütün fotoğraflarını tek tek inceledim. ve sonunda buldum. beli çok kalın.. evet..
diyorken, başımıza bi de dolce&gabbana reklam filmi çıktı.
insanüstü bir güzellik kendileri, en saf insanı bile kıskandıracak güzelliğe sahiptir.. mükemmel hatun.
- 33 milyon dolarla dünyanın en çok kazanan mankeni.
- isminin okunması zor olan brezilyalı manken. 1980 doğumludur. the devil wears prada ve taxi filmlerinde de oynamıştır.
- alman asıllı olan brezilyalı bu model victoria secret's defilelerinin vazgeçilmezlerindendir. daha 27 yaşında olduğu için rahatlıkla bir 15 sene daha podyumlarda görürüz.
- ekolay'daki galerisinde şöyle bir gezindikten sonra arkadaşı tebrik etmemek mümkün değil.
- tam adı gisele caroline nonnenmacher bündchen'dir. taxi ve şeytan marka giyer olmak üzere iki filmde boy göstermiştir.
- twigy'nin ipanema kreasyonu mankeni olmuş. terliklerden daha dikkat çekici gene tabii ki.
- haim fresco'yu devreye sokarak eşim olmasına ikna etmeye çalıştığım brezilyalı..
- aradığınız kişiye ulaşmanız epeyce zor. ama muadili olamasa da yakınından geçebilecek bir şey var elimizde.
belki ilginizi çeker:
(bkz: berrak tüzünataç)
|