belki ilginizi çeker
  1. · death in vegas
  2. · küçük kızların sokakta hepsicilik oynaması
  3. · beastie boys
  4. · d12
  5. · their law
  6. · always outnumbered never outgunned
  7. · gals
  8. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · annelerin yakışıklı anlayışı
  5. · aşk ı memnu
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · 2007 de öss nin kolay olması
  9. · togo

girls  

1. the prodigy'nin always outnumbered never outgunned albümünden parçası. iğrenç kötü girişi ile 10 sene öncesine gidersiniz, kal gelir. ancak hızlıca normal tempoya döner, hayata kaldığınız yerden devam edersiniz. sözleri :

imagine how it would be
    to be at the top
    making cash money
    go and tour all
    around the world
    tell stories about
    all the young girls

travel fast
    have a blast
    travel fast
    make it last
    girls rock the world!

not : şarkıdaki vokalleri yapan dişi grubunun tanımlaması süperdir : the magnificent ping pong bitches
    (azureel, 03.09.2004 15:02 ~ 15:03)
  2. tüm zamanların en muhteşem prodigy şarkısıdır diye uçuk bir iddia bile ortaya atacak duruma geldim. getirten şarkıdır. hiç bir re-invention bu kadar ruh derinlerine işlememiştir heralde. ne piç adamsınız ya.
    (hepten aykırı, 03.11.2007 17:36)
  3. tricky'nin blowback albümündeki süper şarkısı. niyetim nakaratı red hot parçalarını andırıyor diye yazmaktı, yazmadan önce bakındım biraz, zaten anthony kiedis ile düet yaptığını öğrendim.
    mp3 dinlemenin götürdüklerinden bu da işte, yoksa albümü alıp kapağını inceleseydim bakınmak zorunda kalmayacaktım.
    (tricky, 24.10.2008 18:51)
  4. lost in translation filminin başında bill murray' ın tokyo' da gözlerini açtığı sahnede kullanılmış death in vegas şarkısı.
    (mgn, 07.06.2009 12:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil