belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · insanın hayatına sıçan şeyler
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · domuz gribi
  6. · 100 opera
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · kaya özgen
  9. · pyhton

girilerin oylanmaması  

1. bugünlerde beni fıtık eden durumdur. yanlış anlamayın derdim statü falan değil de ulan o kadar uğraşıyoruz, çaba harcıyoruz falan filan kötü bile olsa kimse oylamıyor. hadi tamam her entry oylanmaz ama ciddi bi' konuda birşey yazdığım zaman oylanmasını isterim açıkcası. gerekirse en kötü girilere girsin razıyım ama senin düşündüklerini birinin değerlendirmesi hoşuna gidiyor insanın. yazıyosun bişey, cümleleri falan toparlamaya, akıcı yazmaya falan çalışıyosun tek bir olumlu ve ya olumsuz oy bile gelmiyor bazen. bu da insanı ulan ben uzaylı mıyım? bunlar benden farklı düşünüp beni tınlamıyorlar mı acaba? gibi soruları düşünemeye sevk ediyor. daha da kötüsü kimse okumuyor mu, burda başçavuşun eşeği mi osuruyo diye düşünüp yazma hevesini kaybediyor insan. neyse böyle işte. herkes birbirini oylasın ki insanlar tepkileri ölçsün. biri sıçsa bile oylayın. büyük mü sıçmış, kenarlara kaydırmış mı neyse abarttım. tamam sustum.
    (be realist demand impossible, 24.10.2009 03:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil