gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · dünyanın en seksi şarkısı
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · kar yağarken hissedilen duygular
  5. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  6. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  7. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  8. · aşk
  9. · müzeliğin altına yazı yazmak

giri girmek için belediye başkanlarını sıralamak  

1. sözlükte her kelimenin,önemli kişinin bulunması için atılmış adımlardan biri.normal.
    (ucuruldukcaucurulanucurtma, 06.08.2006 11:38)
  2. (sycrone one, 06.08.2006 11:41)
  3. sırf ardarda yapıldığı için dikkat çeken eylem.oysa ki yazar bu eserlerinde sözlüğe bir konu hakkında yorum yapmak yerine bilgi girmiştir,hata etmiştir.önce istanbul belediyelerinin bir listesini bulup,sonra internet sitelerine girip başkanlarının isimlerini bulmanın ve sözlükte hepsinin ne belediye başkanı olduğunu copy-paste olmadan yazmanın hiçbir değeri yoktur.

wondrous hesabıma 5 ytl yatırmış bu giriler üzerine,teşekkür ediyorum kendisine.
    (sycrone one, 06.08.2006 11:50 ~ 11:50)
  4. am,göt,meme,eski sevgili temalı başlıklara nazaran daha faydalıdır,güzel bir eylemdir.ayrıca sazan avında da işe yaradığı gözlenmiştir.aynalı sazanı yakalama metodudur.
    (silentpain, 06.08.2006 15:48 ~ 15:49)
  5. giri girmek için belediye başkanlarını sıralamakla, yaşadığı şehrin belediye başkanı hakkında yorum yapmak (bkz: ulusal internet sitesi olarak itü sözlük) arasındaki farkın fark edilmemesi halinde, bünyesi nem kapıp yeşillenenlerin, ''ahan da buldum lafı koyayım''cıların tramplenidir, rampasıdır. kafa üstü çakılma müsebbibidir.
    ve satır yazarının sözlükteki 5. ayında 280. girisini yazmasında ilham kaynağı olmuştur.
    (jemand, 06.08.2006 16:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil