|
|
- duygusal bir konuda kendinizden birşeyler katarak veya kendinizden örnekler vererek giri yazarken başa gelebilecek hadise, özellikle aşk hakkında yazılan giriler sırasında yaşanma olaılığı yüksektir...
bir de, uzun bir yazı yazarken sözlükten düşüldüğünde sözlüğün giriyi muhafaza etmediği zamanlarda yazılan upuzun bir giriyi kaybetme hadisesi başa geldiğinde de oluyordu. tabi bu his, sinir, hayal kırıklığı gibi duyguların karışımından ibarettir... neyse ki artık öyle birşey yok...
- okuyan kişinin sizin bu duygunuzu anlamayacağından,gözyaşları ile ıslanmış girinize bakarak "ne sulu adammış lan" diyebileceği olay.
- (bkz: nefretle giri girmek)
- sözlükte heran başınıza gelebilecek durum
- (bkz: hem yazıyorum hem ağlıyorum biliyor musun)
- şöyle bir şeydir:
başlık: sevgililer günü
giri: "sevgililerin ölümüne yiyip içip akabinde tavşanlaşmasıdır. şahane bir gündür esasen. tabi sevgilisi olan için şahanedir. bir de 13 şubatta sevgilinin sizi terketmesi vardır ki, allah düşmanımın başına vermesin. büyük düşüncesizliktir ama dimi? sevgililer günü planları yapılmıştır, bir yanlış anlaşılma yüzünden bütün planlar mahvolmuştur, biletler yanmıştır. önce bir oturup dinlenmeli değil midir? ne nedir, ne değildir konuşulmamalı mıdır?...belki bir yanlış anlaşılma vardır. hem belki o kıza bakmak istememiştir er kişi, gözü kaymıştır. bakılan kız da zaten güzel de değildir belki o kadar. zaten suratı götüme benziyordur belki ama gözdür bu, kaymıştır. olamaz mıdır böyle şeyler? er kişinin bir kalbi yok mudur? böyle hemen terketmek mi lazımdır necla? o kız senin tırnağın olamazdır necla. biletler bi derece, bu aldığım ayıcığı götüme mi sokacağımdır necla ya, dön artık bebeğim"
- e-mail yazarken de karşılaşılabilecek bir hadisedir.
örneğin:
subject: the boy with no name'i askere uğurluyoruz
"hey! selam millet!
ben fingerbang ve birtakım arkadaşlarımız olarak, the boy with no name'i askere uğurlama yemeğinde önümüzdeki cumartesi asmalımescitteyiz. lütfen gelcez diyin ki rezervasyon yaptırabilelim. zaten şurda kaç günü kaldı. bugünü sayma kaldı 15 gün. nası geçecek bu günler tabii siz el çırparken ben sayıcam. o zaman ne bok yemeye sizi de çağırıyorum bilmiyorum. gene de yalnız kalmak istemiyoruz sanırım ondan. fırk... 15 gün ya... daha nerde ne kadar yapacak belli değil.. aklımı kaçırıcam! ühüü... ben onsuz naapıcam... tüm bunları tartışalım asmalımescitte! açık olalım... ühüüüü... yakınlarda biyer çıkarsa her haftasonu beni oraya götürecek arabalı arkadaşlarımız kesin gelsin asmalımescite.. tartışalım bunları... ühüüüü... onu çok seviyorum... anlıyor musunuz ha? götler! ühüüü... seviyorum ühüüüüü..... bekliycem onu ben ühüüüü.... bok var askerde.... ühhhhüüüüü....üüüü..."
- (bkz: duygu insanı/@2090991)
- (bkz: giri girerken ayar olmak)
- vallahi şu anda bunları yazarken bile duygulandım ben. gözlerim dolu dolu oldu.
|