görseller
gidiyorum bu 

belki ilginizi çeker
  1. · opus magnum provaları ıı
  2. · su kasidesi
  3. · olmeca türküsü
  4. · çaylak olmak
  5. · ah muhsin ünlü
  6. · kilim motifli kazak
  7. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  8. · benle arkadaşlık etmek ister misin
  9. · gidiyorum ben
  10. · kitanonun etkisinde kalmak istiyorum
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · yaran diyaloglar
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · google wave
  6. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · butlan
  9. · initialize

gidiyorum bu  

1. ah muhsin ünlünün ilk ve tek şiir kitabı..ilk baskısı efsanedir hiç bir yerde bulunamaz fotokopisini elime geçirmiştim..sonra sel yayıncılık bastı tekrar artık çok aranırsa bulunabiliyor.. hep okurum hep ağlarım..
    (hayatberbat, 29.09.2006 17:07)
  2. çarmıha gerilişte ayrinti
    annemi özledim.özlemi anniyorum.anlıyorum zenit bana ne söylediydi,hatırlanamıyor.kurumlar ve kuramlar beni anneme üzüyor.bende şiir yazabilme kaabiliyeti varmış,öyle söylüyorlar.ne dediğimi bilmemek istiyorum.boş başıma dolaşmak istiyorum.sosyalleşmek istememek gibi bir hak tanınmak istendiriliyorduğum.sahipsizim.sonra sokokta dolaşırken her şeyi rasyonalize etmek durumunda kalıyorum.bazı kediler rasyonalize olmak istemiyorlar.annem rasyonel ne demek,ağlamıyor.kendimi bana bırakmak istiyorum.annemi özlediğim için kızlardan uzak duruyorum.kızlar bana yaklaşmakda zorluk çekiyorlar.köfteci de öyle.o da bana yaklaşmakda zorluk çekiyor.canım akşamları daha çok sıkılıyor.annem daha çok.akşamları hava siyah oluyor.havaya bakıyorum.hava bana bakıyor.bana salık verilecek sevgiliyi doğrudan reddetmek durumundayım.kızlar bana önem vermemek konusunda tutarlılar.köfteci de öyle.o da bana önem vermemek konusunda tutarlı.annemi özleyince,annem yok ya hani,bölece hayati'ye bakıp,hayati'ye bakıyorum işte.yani şey oluyor.hayati benim hayatımda etkili bir yere sahipmiş ben de hani hayati'ye bakıyorum ya,hah,işte hayati'nin yani şey.sonra dışarı bakınca bir küçük irrasyonel kedi görüyorum.kedi bana aç aç bakıyor.ben ona artık annemi özlediğim için konuşmakmak istemediğimi ancak rasyonel anne kedisiyle gidip korkunca istemediğim kitaplar okuyup anlamadığım annelere saygı duyuyorum.ataya saygı hamurumun içinde varmış.benim hamurum orda.annem beni sevip özler.ben de böylece peşinden gidemem.sonra annemi de rasyo...neyse...

ufak bir kuple...
    (hayatberbat, 29.09.2006 17:08)
  3. istanbula her gidişimde kafa kafaya verip eski güzel günleri yadederek duygulandığım, gün batımına selam çaktığım, kirlikirpi-gidiyorum bu-ben-nalbur 4'lüsünü toplayıp batak ihale vb çevirdiğim gruptan olan, amelié hastası, maslaklı, bone fletcher ustası, sikkafalı.
    (bab the kenk, 27.11.2007 00:30)
  4. ah muhsin ünlü*nün yeni baskısı çıkmış olan şiir kitabı,ulan istanbulu alt üst etmeden önce çıkarsaydın ya şu yeni baskıyı dedirtiyor insana..
    (blondie, 11.03.2008 19:57)
  5. kamikaze gibi adam mübarek. genelde en karanlık yerlerde pusar, derinlerde serinler. evinde yatağı ol-sabile gider hamakta sallanır. anlamıyorum ben bu adamı.
    (bab the kenk, 16.11.2008 04:15)
  6. arka arkaya defalarca söleyince "bu gidiyorum" oluyo. ne acayip lan ama var edebiyatımızda böyle şaşı bak şaşır tadında 3d eserler.

(bkz: su kasidesi)
    (bkz: olmeca türküsü)
    (roscoe, 27.01.2009 13:53)
  7. dual class müzisyen, tam bir avatar. biraz da lol beyi.

(bkz: gitar)
    (bkz: piyano)
    (bkz: akordeon)
    (bkz: obua)
    (bkz: yuh)
    (roscoe, 27.01.2009 14:00 ~ 14:07)
  8. "bütün eve donmek isteyenlere.."
    diyerek başlar kitap.

sadece bir şiirin nelere yol açabileceği konusunda henüz fikrim yokken duymuştum şu cümleyi; "biliyorum lir sızmıyor şakaklarımdan". vurulduğum andı. üç içbükey komidin silah çekmişti.
    aradım durdum kitabını. bilirsiniz şehirlerde kaybolurken bir sahafa rastlamak muhteşem bir tesadüftür. tesadüf saymadan, "büyü" olarak nitelendirdiğim anda daldım sahafa;
    -ah muhsin ünlü!
    -kim kim?
    -gidiyorum bu!
    -anlayamıyorum sizi, üzgünüm.

geldiğim gibi dondum şehirlerimden birine, tabi dilimde bin bir türlü küfür.
    bir gün herhangi bir kitap satan dükkanda gezinirken tam karşımda gordum; bir çocuğun kırmızı bisikleti gibi duruyordu karşımda.(işte bu kitap, bu adam tam olarak boyle; tesadüfen cebinizden çıkan eski notlar gibi, bir hüznün yaması gibi, unutulmayacak düşler gibi.

sonra yollara düşüyorum, ellerim cebimde. ama gitgide çoğalıyorlar, -ellerim gitgide çoğalıyor- koyacak bir yer bulamıyorum..
    (modern bir alışkanlıktır ölmek, 05.08.2009 17:26 ~ 15.09.2009 23:51)
  9. 2. baskısının yapılmasında sel yayıncılık'a attığımız maillerin etkisi olduğunu düşündüğüm şiir kitabı.
    (bewitched, 17.08.2009 13:51)
  10. opus magnum provaları-ıı dünyanın en güzel absürdlüğüdür.
    (usuyitik, 17.08.2009 13:55)
  11. bu da benden amme hizmeti olsun, kıymetini bilin ha!

(bkz: @3832807)
    (bkz: @3832786)
    (usuyitik, 17.08.2009 14:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil