belki ilginizi çeker
  1. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · zongul ducks
  3. · aşk
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · aşk ı memnu
  8. · yazıyı ilk bulan insanın yazdıkları
  9. · parmak çocuk

giderkensağdadönerkensolda  

1. altıncı nesil yazar. hoş geldi.
    (bkz: itü sözlük te)
    (ahead full, 14.05.2009 22:44)
  2. nesildaş yazarmış. nik seçimi de pek güzel. nerde şimdi acaba?
    (bkz: sarhoşken giri girmek)
    (pırlanta, 25.05.2009 02:10)
  3. facebok'tan bulmadığım ilkokul arkadaşım. yıllardır tanıdığım insan. bazı girilerini okuyunca evet lan böyle olmuştu diye kendi kendime tepki veririm bazen. bu adamla abuk subuk şeylerden ve nesnelerden espri üretiriz. hobimizdir. mesela bir bardak su ve bir kase çorba ögeleri bizim espri felsefemizin bişey taşlarıdır. ne taşlarıdır onu unuttum şimdi. bir de bu çocukta eski halimi görüyorum bu aralar. mesela temin bana bitane girim bir gecede 2.sıraya yükseldi dedi. + oy almış yeni yazar sevinci evresinde bu aralar.

not: mihenk taşı lan hatırladım şimdi.
    not 2: son aldığım bir uyarıya göre mihenk taşının olayla bir alakası yokmuş.bişey taşı iyi bişey taşı tatlı.
    (jaguarboy, 31.05.2009 02:03 ~ 02:07)
  4. şu sıralar yeni bir dişi kişiyi ağına düşürmeye çalıştığını tahmin ediyorum kendisinin. böyle abuk subuk şarkılar dinlemeler msnde mesaj verici ben çok derin düşünürüm tarzı iletiler. ördü yine ağını ama hadi hayırlısı diyoruz buradan afişe ediyoruz kendisini. dur hatta iletisinide yazıyım: ya dışındasındır çemberin yada (buradaki -da ayrı yazılacak) dışında yer alacaksın... (3 noktayı da koymuş adamım benim)
    (jaguarboy, 11.10.2009 19:38 ~ 22:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil