görseller
gi joegi joe
gi joegi joe
belki ilginizi çeker
  1. · g i joe the rise of cobra
  2. · gi jane
  3. · voltron
  4. · nanosuit
  5. · gı joe
  6. · effects
  7. · gi jane
  8. · action man
  9. · gi joe
  10. · gi
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  4. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  5. · beşiktaş
  6. · yaran diyaloglar
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · deniz baykal a meslek önerileri
  9. · sınav dergisi dershanesi

gi joe  

1. gi joe - a real american hero;
    meali pek kahraman pek muhterem amerikan askeri..
    (marduk, 23.04.2004 21:22)
  2. eski bir çizgi film show tvde yayınlanırdı sanırım. amerikan askerleri dünyayı kurtarırlardı.. peh..
    (nienna, 23.04.2004 21:28)
  3. (bkz. voltron)
    (wolfshade, 03.09.2004 16:53)
  4. oyuncakları da türkiye'de zamanında peynir ekmek gibi satmış olan çizgi film. abartarak suda renk değiştiren , ses çıkaran , ok atan , uçan kaçan modelleri de çıkmıştı. para tuzağının kralıydı sonra dutlar gitti kurtlar* kaldı.
    (togisama, 03.09.2004 16:55 ~ 16:56)
  5. zamanında çocuklar anneleri/babaları bunun oyuncaklarını almadı diye az mı ağlamıştır oyuncakcıların ortasında. çocuklar için bir efsaneydi bu çizgi film.
    (creepingdeath, 03.09.2004 16:55)
  6. oyuncakları alanının en kaliteli ve en kareketli oyuncaklarıydı. çok taklidi üretildi. ama hala saklarım oynarım.
    (azwepsa, 03.09.2004 17:01)
  7. dişilerine gi jane denir
    (nienna, 03.09.2004 17:13)
  8. 11 eylül saldırılarının ardından, taliban militanlarının elleri tüfek tutan oyuncak bebekleri

jihad joe
    "a real arab ass hole"

reklamları ile internet sitelerinde yer bulmuştur.
    (bkz. http://aniko.uw.hu/vicc/jihadjoe.jpg)
    (azureel, 03.09.2004 17:22)
  9. tahtı daha sonralardan action man tarafından sarsılmış oyuncak asker.
    (drenchrome, 28.08.2005 02:09)
  10. binbir çeşidi bulunan,sıkıldıkça kolları,bacakları,kafaları başka vücutlarda hayat bulan,belindeki siyah lastik koptuğunda paket lastiğinin yerini tutmadığı oyuncak asker.
    (yüzen mantar, 28.08.2005 10:54)
  11. eskiden çok meşhur olan bir çizgi film.çok absürd şeyler olurdu ama örneğin gi joe lar gizli gizli bir mağaraya girmeye çalışırlardı böyle yarım saat plan yaparak sonra mağaraya girdiklerinde gı joe diye bağırırlardı ve cobralar gelirdi.ulan madem öyle bağırcaktın ne gerdiriyosun adamı dimi.

oyuncakları da çok güzeldi.ama adamlar bellerindeki lastik eriyip kopunca ikiye bölünüyorlardı.sonra onlara sarı dandik lastiklerden takılırdı öyle idare edilirdi.hatta oynarken dövüş esnasında bilerek ikiye bölünmüş oyuncaklar da vardı.hala oyuncak sepetimin içindeler yaklaşık 5 6 gi joe ve 2 cobra bir de gi joe uçağı.(oynamak isteyen pm lütfen)
    (zaknafein, 15.12.2005 14:47 ~ 23.07.2008 01:02)
  12. (bkz: gi)
    (easy company, 15.12.2005 15:12)
  13. okunuşu en karizma çizgi filmdir. okumayı çözdükten sonra ci ay coo nun böyle yazıldığını öğrendiğim günü hiç unutamam. hemen bir hamster aldım ismini ci ay co koydum...
    (ben de öyle biliyordum, 14.06.2006 20:57)
  14. çocukluk zamanı oyuncaklardan olup savaş oyunlarından arta kalan zamanlarda cindy bebekler ile haşna fişne olup fanfiri fin fon yapan oyuncaklardır ki cindyler sadece gi joelar ile takılır cobralara yüz vermezlerdi. gi joelar ile cobralar arasındaki savaşın asıl nedenide bundan kaynaklanmaktaydı, yoksa dünya münya politik silahlı güç falan bahane.
    (gunship, 02.05.2007 08:25)
  15. çocukken çok şanslıydım ben..

bisiklet almışlardı bana..daha ilk günden lastiği patlatmıştım..o andaki üzüntüm; oturduğumuz evin hemen bir arka sokağındaki bisikletçi tonton amcayı keşfetmem ile son bulmuştu..eve ilk bilgisayar gelmişti (6 aralık 1996) (çocukluk zamanımın mihenk taşı), daha bir ay bile geçmeden karşımızdaki kuaförü bilgisayarcı yapmışlardı (hani hatırlarsınız ya, disket disket oyunların böyle dükkanlardan alındığı dönemlerde)..

benzer bir durum da aşağımıza bir oyuncakçının açılmasıyla yaşanmıştı..zaten bünye gi joe'ya açken yaşanmış böyle bir gelişme; semt veletlerini pek bir memnun ederken, ebeveynlerin yüzlerinin asılmasına neden olmuş on kusurlu hareketten birini meydana getirmişti..en azından bizimkileri hatırlıyorum, ne zaman oyuncak desem yüzleri ekşiyordu..eskiden krizi "ineriz yavrum izmire, alırız, tamam" diye geçiştirebilirken şimdi böyle bir diyalog yaşanmıyordu bile..oyuncak dediğim anda yeni (daha keskin) bahaneler ile karşıma çıkmaya çalışıyorlardı..öte yandan artık benim için manava, bakkala, markete gitmek çok zevkli bir uğraş olmuştu..anne, her seferinde oğlunun "gideyim mi ekmek almaya?!" derken suratında beliren çakal ifadeyi farkedebiliyordu..oğlu olacak bendeniz de, ekmek almaya koşa koşa gidiyor, beni kan ter içinde bırakmış deparımın yarattığı ekstra zamanı ise elimde ucu yenmiş bir ekmek ile dükkanda hayran hayran gezerek, soluklanarak harcıyordum..evet, evet..bu ay bunu alacağım diye tekrar tekrar bakıyordum duvarda asılı gi joe serilerine..hafızaya kazıyordum adeta..haftasonuna kalmaz diye oyuncakçı abiye tembih ediyordum, satma bunu diye..ben alacağım diye!

hey gidi günler..şimdi bir tanesi kaldı benimle beraber..naylon poşetli paraşütler ile 3. kattan sokağa indirme yaptıkları gün çoğunu kaybettik..nitekim zor bir görevdi..anılarımızda yaşıyorlar artık..kalanın da kolu yok zaten, zavallım, gazi rütbeli..silahı halen duruyor, duvara çiviledim, simsiyah ucu ısırılmış bir m4a1..çok iyi yaaaa..

(bkz: http://img146.imageshack.us/...)
    (zeus, 11.07.2007 19:16 ~ 20:04)
  16. 2010'da gösterime girecek film.
    (genius kusagami, 12.07.2007 19:05)
  17. g.i. joe: the rise of cobra adlı filmi 7 ağustos 2009 tarihinde vizyona girecek olan, çocukluğumuzun efsanesi.
    (maglor, 21.06.2009 18:35)
  18. gizli gizli oynarken, sevgiliye yakalanıp, sizinle dalga geçilmesine sebebiyet veren efsane oyuncak figür, oyuncak figürlerimiz. bizi anlamıyorlar, en çok buna kızıyorum. 24 yaşında bir insanın, en naif duygularıyla sarıldığı figürleri hakkında yapılan yersiz ve bayağı esprilerden dolayı, hala oyuncaklarıyla oynamayı seven erkekleri anlamayan kadınlar derneğini kınıyorum, kınıyoruz. örgütlenmek gerek. ama her konuda.
    (bkz: sosyal mesajsız giri kalmasın kampanyası)
    (plastiklahana, 21.06.2009 18:56)
  19. sinema filmi bildiğin nanosuit üzerine yapılmış çocukluk dizisi.
    hadi konsept çocuklara yönelik de, böyle kopyacılığı çocuklar yapmaz yahu.
    (tarzan, 05.08.2009 19:23)
  20. çocukken hayatımın anlamı olan çizgi dizi, figürlerini toplardım en kıymetli oyuncaklarımdı, şimdi filmi piyasada oyuncakları çıkmış nette görünce yeni oyuncaklarını yine içim gitti çocuk olasım geldi.
    (swampfire, 13.09.2009 20:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil