|
|
- ukteci: camel
kız sikmek başlığındaki satırlarca teessüf yazısını görünce başlığın başıma açacağı işlerden korkmadım değil. acaba buna hazır mıydık. geyikleri bu şekilde aşağılamak cinsel ilişkilerini bu denli kaba bir şekilde ifade etmek ne kadar doğruydu bilemiyorum. ancak gerek ukteydim doldum diyebilmenin rahatlığı, gerek karşı komşumuz dolly'nin boynuzlarını tutuyor olmanın verdiği güvenle korkum bir nebze olsun azalmıştı. uktecimizin itü sözlüğü abazan yuvası olmaktan kurtaracak, çağdaş bir görünüme kavuşturacak, birçok yazarımızın belki düzeysiz ama kesinlikle düzenli bir seks hayatına sahip olmasını sağlayacak tematik ukte verme girişimini takdir etmemek de olmazdı tabi.
uktecinin notu:mecazi anlamda lütfen, gerçek anlamıyla düşünemiyorum bile. tiksiniyorum.
her ne kadar mecazi bir ilişkiden bahsedilmişse de gerçek anlamıyla anlatmaya çalışacağım. mecaz filan anlamam geyik gördüm mü affetmem çünkü. konuyla ilgilenenler bilir geyik sikmek insanlığın başlangıcından beri büyük uğraşlara neden olmuştur. ebatlarından ve boynuzlarından dolayı zordur, zahmetlidir ve pozisyon zenginliği afrika hayvan sikme enstitüsünün 2007 verilerine göre ortalamanın epey altındadır. ancak bütün zorluklarına rağmen yine ilginenler bilir bir geyik 3 kaplumbağa ya da 4 leylekle aynı zevki verir. bunu ben uydurmuyorum arkadaşlar ahse'nin bilimsel verileri bunlar. hatta rivayete göre rayına oturmuş bir geyik-insan birlikteliği çiftlerin ömrünü 10 yıl uzatmaktadır. kestiiik.
düşündüm de şimdi geyik yeni başlayanlar için pek mantıklı değil, sayısı da az, kalabalık yapmayın. siz en iyisi deveden şaşmayın. geyik zor bir hayvan.
belki ilginizi çeker.
kaplumbağa sikmek
deve sikmek
leylek sikmek
şizofren ev kedisi
- süper geyik dönen bi ortama gelip tırto ergen bunalımı tripleriyle "öff abi yağ" tarzı laflarla müdahil olanın yaptığıdır. veya geyik yapanlardan birine "laflarına dikkat et lan" tarzı daşşak karşıtı laflarla sabotajda bulunanın yaptığıdır.
geyik dönüyorsa ya katkıda bulun, ya uzaklaş git köşende bunal, tribini yap, seri exini at vs.
(bkz: geyiğe saygı)(hector, 14.12.2007 21:58 ~ 22:05)
- böyle tek tek her hayvanla uğraşması zor oluyor. en güzeli ve en rahatı;
(bkz: hayvanat bahçesine gidip önüne geleni sikmek)
- anadolu'nun köylerinde, kasabalarında geyik olmayışından dolayı eşekle idare edenler de vardır
- (bkz: vodafone)
- aslan ve bilimum avcı hayvanların mecazi şekilde yaptığı şeydir.
- (bkz: geyik candır)
- vodafone reklamlarının her köşede çıkmasından dolayı yönelinebilecek bir sapkınlık. (bkz: hay sikeyim geyiğini)
- -deer? no deer, they run too fast!
ayrıntılar için: (bkz: @2131979)
|