|
|
- sittin senedir öğrenciyim, bu kadar aptalca bir uygulamanın niçin yapıldığını anlayabilmiş, geçmişle ilişkilendirebilmiş değilim henüz..
öğrencilik günlerinden kopanlar, o tiksinti verici demleri beyninden silenlere eziyet de olsa bir şekilde tanımlamalıyım evvela; sınavlardan evvel öğrencinin önüne ittirilip "hadi doldur bakalım" denen öğretmen analiz anketi.. bir nevi "anket lan bu"
fakat işin ilginç tarafı henüz ilgili dersin finaline girmemiş, stres doluyum; hocanın finalde geçirip geçirmeyeceği belli değil, çan eğrisi mi kullanacak, standart sapmayı nasıl hesaplayacak, harf notum ne olacak netleşmemiş; gelmiş bana "hoca nasıldı, vaktinde derse vaktinde geldi mi, bir daha bu hocadan ders alır mısın, pişman olmayasın bak iyi düşün" şeklinde bir dizi soruyu dayıyosun..
5 seçenek var, "çok kötü ile mükemmel" arası bir skalayı yansıtan, formu doldurup teslim edeceksin, hoca değerlendirilecek..
hele bi bakalım hoca beni nasıl değerlendirmiş tüm sezon, hangi harf notunu uygun görmüş bir bilelim; sonuçta sene boyunca bir sefer değerlendiricem adamı, kıstaslarımı onun tutumuna göre oluşturayım değil mi? yok..
illa doldur ver.. doldurmuyorum ulan eşşoğleşşekler.. sen doldur.
|