aslında bir yazı ile ifade edilemeyecek kadar yoğun, gecenin karanlığında ise sırf uykulara inat olsun diye yaşayıp gündüzünü bekleyen; gökyüzüne baktığında bir akşam üstü, siyaha dönen maviyi yakalama çabası içinde. belki de bilmiyor siyah olsa da maviler, ona yol gösterecek olanın yıldızlar olduğunu.
i wake in a feeling same as the night before
as if in my sleeping i'm traveling nowhere
so i like to lay back with my hands behind my head
pretend to myself that i'm a dreamer again
i wake in a feeling same as the night before
as if in my sleeping i'm traveling nowhere...
yazar olduğum ilk günlerde bana ilk mesajımı atan, girileri öylesine okunup geçilemeyecek derecede dolu olan nesildaş yazar.sohbeti ise tadından yenmez.ilgiyle takip ediyoruz.
"koskaca bir uykuyu hayal et, girmeye korkacağın uçsuz bucaksız okyanus gibi. ayak parmaklarını sok suya, biliyorum soğuk ama sok işte. alışacaksın." diye söylemiş olduğu her şeyin ince bir anlamı olan. bak, ama insan parçalarına dair.
muabbeti tadından yenmez, bir "naber nasılsın" insanı.
sohbete başladığınız ve bitirdiğiniz iki nokta arasındaki uzaklık iki boyutlu değil üç boyutludur, hatta zamanı* da katıp dört desek yeri. velhasılıkelam, nikini kendine yakıştırmamak elde değildir bu yüzden.
aynı zamanda beni sözlüğe bulaştıran zattır kendisi. hiç unutmam, günlerden geçmiş şubatın bi günü; "naber nasılsın, itü sözlüğe yazıyo musun?" demesiyle olaylar gelişmiştir*. pek de iyi yapmıştır.
çocukluk günlerimi anımsatan girileriyle, anlık duygu sellerine kapılmamı sağlamıştır. sözlük sayesinde tam bir tespit adamı olduğunu söylemek mümkündür.
- çabuk şu öndeki arabayı takip et.
+ tabi abi, yalnız saat 12:00'yi geçti... gece tarifesi açmak zorundayım aynı zamanda gece vakti boş trafikte adamın arabası ve benim arabamı kıyaslayacak olursak ona yetişebilmem zor gözüküyor ama yaklaşık bir 15 senelik istanbul taksicilik bilgimden ötürü şehir içerisindeki tüm kısayolları ve kestirmeleri biliyorum. dolayısıyla ortalama olarak bu takip 45 dakika sürer. kaçma kovalama ilişkisi olduğundan dolayı ortalama hızımız saatte 80 km olur. dolayısıyla en azından 60 km yol yaparım bu da sana nerden baksan 250 ytl'den fazlaya patlar.
- yaw sen sürrealist.
gün itibarıyla seri eksi oya maruz kalan bir yazar. bunun neden ve kim tarafından yapıldığı açıkçası sikinde değil.
her zaman gerçeği söyleyen bir yalan olarak; etrafındakilere ürkünçlük ve tedirginlik duygusu hissettirdiğinde, gerçek yalnızlığı ele geçirmiş olmayı ummakta.
internet aleminin eski müdavimlerinden tanıdığım ve sohbetiyle insana çok şey katan orjinal en asil duyguların yazarı.
ayrıca kendisi taştır.(bkz: ashton kutcher) benzerliği de gözden kaçmaz.