genjuure 

adana çık aradan

1. an itibariyle sadece 5 girisi bulunan nesildaşım.hayır, anlamadığım 5 giriyle nasıl onaylandığıdır...
    (power of the right, 23.05.2007 23:08 ~ 23:09)
  2. paü'de okuyan ve yaşından çok daha olgun davranabilen yazar kardeşimiz. denizli'yi yavaş yavaş tanıyor.
    (manha de carnival, 05.06.2007 15:58)
  3. denizli zirvesinde tanıştığım izmir aşığıdır, alkolden kaynaklı küçük çapta bir isim hatırlayamama durumu yaşamışızdır. olsundur, alkol almışken de izmir'e dair gayet güzel muhabbet ettiğim yazardır, okuldaşdır aynı zamanda. iyi insandır.
    (why georgia, 29.07.2007 14:08)
  4. kendisiyle tanışalı uzun süre olmuştu ama uzunca vakit geçirememiştik. zirvede kendini alkole vermiş dertlerini dökmüş rahatlamıştır. bir dahaki zirveyi de uludağda yaparken bursalı biri olarak en büyük yardımcım olacaktır.
    (jellyjam, 29.07.2007 18:31)
  5. (bkz: genjuro kibagami)
    (genius kusagami, 29.07.2007 18:32)
  6. samurai shodown adlı oyunda spikerin genjuro'nun ismini sölerken hafif yaymasından doğan duyumsamanın kelama aktarılması sonucu çıkmış bütün.
    (olmectheholy, 29.07.2007 20:28)
  7. nickinin anlamını sorduğumda beni şaşırtan sadelikte bir cevap veren, denizli zirvesinin yeşil gözlü gülü. "abi ben buraya kendimi dökmeye geldim" diyerekten başlayan sohbetimiz karşılıklı alınan alkolle daha bir samimi havada geçmiş, aşkta (şimdilik) bahtsız bir dönem geçirdiğini görmüşüzdür.
    mutlaka görüşmek istediklerimdendir. yarı yarıya meslektaşım olmasıyla gurur duyduğum kişiliktir bir de.
    (one more cup of coffee, 30.07.2007 08:52)
  8. tam da kim bu ümitsiz aşık derken ben, kendisini tanıtmış cici bici,küçük bursalı,şiirsever yazar. o anlattı ben dinledim, ben anlattım o dinledi umarım bir faydam dokunmuştur ağrısı büyük bu gence.. kimse kendinden daha önemli değildir, daha yolun çok başında bu yazar kardeşimi izmir'de yapmayı planladığım zirvede görmek dileğiyle..

"öyle bir ilkyaz ol ki korkut yaprakları
    öyle bir son yaz ol ki tut yaprakları
    sararıp dökülürken güz rüzgarında
    ardında savrulsunlar, unut yaprakları
    sevinçlerinde onlar vardı, hüzünlerinde onlar
    seninle yeşerdiler, seninle soldular...
    olsunlar senden sonra da umut yaprakları"
    (ellisande, 30.07.2007 10:23)
  9. yaşının üstünde bu adam kesinlikle. milletin daha pop şarkılardan geyik yaptığı bir zamanda zarif ve içten tavırlarının, yanında derin bir gönül adamı olduğunu büyük bir olgunlukla göstermiş, gelecekte her istediğin elde etmesini istediğim bir kişi olmuştur. tutacağı evde bana bir çilingir sofrası ve büyük açma sözü vermiş, dertleşip bu dandik dünyadan uzaklaşma dürtüsünü ateşlemiştir. helal olsun diyerek bir kardeşim olarak kanatlarımın altına alacağım yazar olarak (mümkünse bana söz verdiği film dvdleri ile:)) izmir'de de görüşeceğizdir.
    (wildboy, 31.07.2007 22:00)
  10. iyi niyet abidesi güzel bursalı. konuşmaya başlayınca durduramadığınız. içtenliğine şaşıracak kadar yaşlandığınızı hissettiren insan.
    (burcumsu, 14.10.2007 21:19)
  11. güzel adam. birkaç saatliğine de olsa sırf fi tarihinden beri planladığımız buluşmayı yapabilmek için ta bursalardan istanbula gelen fakat yeterince iyi ağırlayamadığım, ordan oraya sürüklediğim insan. bir dahaki gelişte boğaz turu filan yapıcaz lan, aha buraya yazıyorum.
    (hebele, 16.10.2007 15:28)
  12. lise boyunca hep yanımda bulduğum, en kötü anlarımızda bizi güldüren, asla doğum günlerimizi unutmayan (bugün doğum günüm de) muhteşem şahsiyet, harika insan. güzel gözlü, çocukken sarışın kıvırcık saçlı. tekrar söyleyeyim güzel gözlü. güzel gözlü, çok güzel gözlü. muhteşem gözlü bir zatı muhteremdir.
    (elifabeth, 16.10.2007 16:42)
  13. izmir ramazanda kaynaştık şimdi bozuşalım zirvesi'nde tanıdığım güzel insan, efendi kişilik, denizli-izmir-bursa üçgeninden sorumlu devlet bakanı...
    (van den budenmayer, 04.04.2008 22:39)