belki ilginizi çeker
  1. · yürü git lan
  2. · fırat tanış
  3. · sana laflar hazırladım
  4. · how ı met your mother
  5. · sakin ol şampiyon
  6. · geniş aileyi seven mizah anlayışından yoksun insan
  7. · durduramıyoruz efendim gittikçe çoğalıyorlar
  8. · ne içtiysen ben de istiyorum
  9. · anında görüntü şov
  10. · ufuk özkan
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · kemal kılıçdaroğlu
  3. · 100 opera
  4. · alex hagi den daha iyidir
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · ismail yk
  7. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  8. · sevgiliyi uyurken izlemek
  9. · kaybedecek hiçbir şeyin olmaması

geniş aile yi seven zeka yoksunu insan müsveddesi  

sayfa  / 2
  1. tez bir ayna karşısına geçip 'huğğğğğğ emmmmm ayğğğğğğğğğğğ' demesi gereken müsveddedir.
    (dahi anlamındaki de kadar popülerim, 31.08.2009 23:25)
  2. (bkz: yürü git lan)
    (parvenu, 31.08.2009 23:26)
  3. (bkz: trollük yapacam diyip sıvamak)
    edit: izlemedim bile
    (tycoon, 31.08.2009 23:29 ~ 23:32)
  4. (bkz: sakin ol şampiyon)

tespit yapmak için götünü yırtan adamdan daha değerlidir benim için, çay falan içebiliriz arada.
    (alexander supertramp, 31.08.2009 23:34)
  5. hadi buyrun. şimdi buna ne buyrulur. söyledik mi de, '' ama siz överken iyi de biz bok atarken mi kötü'' derler.

kardeşim hayır, bok at, karala, beğenme, kime ne? ama kalkıp da sevenler sığırdır, baneldir, hırttır dersen...

(bkz: sana laflar hazırladım)
    (karadut, 31.08.2009 23:35)
  6. anlayamıyorum ben bu insanları. çok garipler.

orta okul 3, bilemedin lise 1 esprileri lan bunlar. neyine gülüyorsun sen bu dizinin! sürekli yüksek sesli bir müzik. konu desen konu yok. diyalog desen beş para etmez. ha güzel bir iki oyuncusu var ama onları da hiç etmiş dizi. başroldeki adam terliksi lan, terliksi*! ne bekleyebilirsin ki?

insanları anlamak zor. işin kötüsü çok var bu adamlardan. ayrıca şu bakınızı vermezsem çatlarım;

(bkz: durduramıyoruz efendim gittikçe çoğalıyorlar)
    (benzemez kimse bana, 31.08.2009 23:42 ~ 23:44)
  7. (bkz: hhopp)
    (bkz: yürü git lan)
    (bkz: @3809302)
    (tersinir adyabatik, 31.08.2009 23:45)
  8. denyonun birbirinden yeteneksiz aktör diye ilan ettiği aktörlerden biri fırat tanış olsa gerek. allahın cahili, sen bilmiyosan biz mi öğreticez sana?
    daha iyisini yapabiliyosan sen çık ekrana sana gülelim, hamamda karılar nasıl bayılır onu göster mesela bize, burdan iyi becerirsin gibi görünüyo.

sonra da git selena izle, büyüler falan fantastik takıl.
    son olarak da
    (bkz: sanane lan yarraam)
    (hatuninsankişisi, 31.08.2009 23:47)
  9. paylaşmak için nasıl bir ileri zekaya sahip olunması gerektiğini merak ettiğim önerme.*

hayır ben şimdi lost seven zeka yoksunu insan müsveddesi diye başlık açsam hafiften kanatları takarım muhtemelen.

ya da ne bileyim selena seven zeka yoksunu insan müsveddesi desem sanatımın doruk noktalarına girer belki.

bir insanın izlediği diziye göre zekasını ölçebilmek için ne yapmak lazım,ne içtiysen ben de istiyorum.

geniş aile izlemeyen über zekaya sahip şahsımın nacizane düşünceleri.*
    (ms07, 01.09.2009 00:00 ~ 00:16)
  10. bayılıyoruz kutuplaşmaya.
    iki taraf neden bu kadar ateşli kapışıyorlar, neden birbirlerinin gözlerini oymaya uğraşıyorlar bilmiyorum.
    avellar, sığırcıklar, öküzler, zeka yoksunları, dümbelek elit enteller havada uçuşuyor.
    izlemeyen izleyene karışmasın. izleyen de izlemeyeni dışlamasın.
    nedir bu fanatizm merakı? illa ki ölümüne ayrı taraflarda mı olmak lazım? karşı fikri benimseyeni horgörmek, giydirmek mi lazım?
    yürü git lan
    (damdanakan, 01.09.2009 00:01 ~ 00:03)
  11. geniş aile yi sevmeyen zeka yoksunu insan müsveddesi ile ülkeyi 2 zıt kutba bölmüştür kendisi. manyakmısınız niye birbirinize hakaret edip duruyosunuz. bi tarafta sevenler, öteki tarafta sevmeyenler sürekli birbirinize saldırıp duruyosunuz. illa tayyip mi gircek aranıza barışmanız için. adamın işi var gücü var geniş aile açılımı yaptırtmayın bi de adama. öpüşün barışın hadi bakmıyom ben.
    (şişş bak bi, 01.09.2009 00:04)
  12. istediğini izleyen istemediğini izlemeyen insandır.hatta kimin neyi izleyip izlemediği elalemi bağlamayan insandır.daha geçenlerde de izlemeyenlere bok atıldı lan sözlük aleminde bile bu kadar revaçta bir dizi insanlar izlemesinde napsın?e zaten kimi bağlar ki?lan benim annemde izliyor kakır kakır gülüyo kadın kendisi zeka yoksunu da değildir eminol.benim anlamadığım gereksizce açılan başlık.dayanamıyorum gene diyorum dizi izlemekle zekayı bağdaştırmak saçmalıkdan öteye geçemez.tamam ben hiç izlemedim nası bir dizi olduğunu bilmiyorum ama sözlük sayesinde gidip izleyecem o kesin.
    (klasik bişey olsa gerek, 01.09.2009 00:09)
  13. gerizekalı olmalarının dışında ibne ve götverendirler de. hadi bakalım, daha çok hakaret ederseniz rencide olup üzülürler belki. hakaretler komik olsun ama kendinizle çelişmeyin sonra.
    (lethe, 01.09.2009 00:10 ~ 00:23)
  14. emret komutanım gibi kaliteli(!) bir diziyi izleyen insandan, geniş aile gibi bir diziyi izlemesini bekleyemeyiz tabi. sonuçta oyunculuğun gelişimi diye bişeyi herkes bilmek zorunda değil. halit akçatepe, rasim öztekin falan bunlar oyuncu olarak doğmuşlar. ufuk özkan gibi emret komutanım'dan gelip oyunculuğunu geliştirmemişler. ilk filmlerinde başrol oynamışlar.

emret komutanım dizisini izleyenler arasında elbet benim annem bir melek dizisini de izleyen vardır. kayda değer bir espri pek bulunmamakta. oya başar'ın bile karakter ismini bilmiyorum, o derece kötü izleyicisiyim, ama artiz'in güldüren sahneleri ile yetiniyorum.

zekai karakterinin yaptığı esprileri, o yaşta başka biri yapsın, pırıl gibi on tanesini götürmezse ben de lise okumadım. mürsel gibi bir kekeme rolü yapan varsa o da halit akçatepe'dir. sadece amerikan dizisi izleyip, türk dizilerini eleştirmekte sınır tanımayan zeka zengini insanlar hatırlamayabilir, halit akçatepe'nin hababam dönemindeki kekemeliğini.

orhan gencebay klasiklerinden geliyor ;

(bkz: meyve veren ağaç taşlanır)
    (dünyayı kurcalayan adam, 01.09.2009 00:12)
  15. geniş aileyi sevmeyen zeka yoksunu insanlar kadar gerçektir. bir de ben öyle her halta gülmem, ben populist olan herşeye karşıyım, beni güldürebilecek şeyler doktora çalışmasına muadil düzeyde şeylerdir, öyle önemli insanım diyen insanlar vardır ki çok daha komiktir onlar geniş aileden, her hafta çıksa televizyona her hafta izlerim, bak bak salağa bak diye gülerim.

geniş aile durum komedisidir ayrıca fıkra değildir, repliklerle iş kotarılabilecek olsaydı hiç dizi çekmeye gerek yoktu zaten, her hafta bir gazeteyle verilirdi replikler tamam. ya bak yazdım hiç komik değil okudunuz dimi lan gerçekten komik değil demek cehl-i mürekkeblikten fazlası değildir. hem bu dizi öyle çakma diziler gibi arkaya kahkaha efekti koymadan güldürmektedir yani ki kendine güveniyor.

ha bir de şu esprilere gülen insanlar var ki ne için güldüklerini gerçekten de anlayamıyorum ;

-insan yiyecek bunu insan ufak yap biraz.

-fır fır yok fır fır yok.

-orama koma burama ko.

evet böyle yazınca komik olmadı değil mi? çünkü gülmek biraz da şartlanma işi ama bu dünya kendinizi fazla kasmaya değecek bir yer değil. hele bir diziyi eleştirmek için bir kaç gün bekleyip dizinin bitiş saatinde gelip burada dikkat çekici başlık açmak için uğraşılacak bir yer hiç değil. bizi de uğraştırıyorsunuz o oluyor yani.
    (coldjoke, 01.09.2009 00:14)
  16. bu insan tipleri

-4 fili bir arabaya nasıl sığdırırsınız?
    -ikisini öne, ikisini arkaya.

esprisine katıla katıla gülmezler, tebessüm bile etmezler. how ı met your mother gibi dizileri falanda izlemezler.

akşamları televizyonlarının karşısına geçip gülebilecekleri bir şeyler izlerler. ama bir müsvette oluverirler.
    (volkanik, 01.09.2009 00:16)
  17. (bkz: @1591520)
    (hepten aykırı, 01.09.2009 00:17)
  18. akrabalarına ölesiye tapan yada bir o kadar nefret eden türleri mevcuttur.
    (onebiçimnicklanöyle, 01.09.2009 00:19)
  19. ta ta ben... ancak zeka yoksunluğu ve insan müsveddeliği kısmını tamamen kabul etmiyorum. hii çok ayıp...neden mi? yarın öbür gün beni daha başka eğlendiren bir dizi çıkacak ekranlara geniş aile'nin de o içten gelen, böyle hiç işe gittiğini görmediğimiz ama nedense dünyalar kadar parası olan ya da ağa- mafya- baba ilişkilerinden tamamen uzak şu an da bir sokağa çıksan mutlaka iki tane zekai bi tane mürsel 5 tane cevahir görebileceğin bir ülkede yaşıyoruz.

yakın geliyor seviyorum. bir de laf aramızda izledikten sonra yapımcıları arıyorum izledim deyip de özetini anlatıyorum para veriyorlar bana.

ya ben bir de burdan adam akıllı laf anlatıyorum ya. manyak mısınız kuzum siz? bir diziyi izledi diye insan zeka yoksunu insan müsveddesi oluyorsa vay serhat vay neler dönmüş dünyada iki gün boş bırakmışız da. bu dünya da yaşanmaz olmuş kuzum ya...
    (bana bir nick bulun, 01.09.2009 00:19)
  20. (bkz: sakin)
    (bkz: aşıların tam mı yeğenim)

zannımca türk dizilerini sevmeyen bok yağmuruna tutan ammaa söz konusu dizi prison break olsun lost olsun efendime söyliim how ı met your mother olsun bunları izlediğini her yerde götü tavan yaparak dillendiren insanın biz aşağılık insanları küçümseme yöntemidir.utandık valla.
    (bkz: yerin dibinden sesleniyorum)
    (neonoktabirfan, 01.09.2009 00:31 ~ 00:31)
  21. ''içinde barındırdığı esprilere gülmek için herhangi bir zeka seviyesi gerektirmeyen dizi'' teziyle savunulduğunda zeka seviyemi kullanmadan direkt götümün sağ lobuyla güldüğüm sol lobuyla bitiriş yaptğım tespittir.
    sevmediği bir işi seven insanları itin götüne sokan insanların hepsine lanet yağdırmayan insanların hepsine lanet yağdırmayan insanların hepsine lanet.
    al sana zekanı kullandıracak esprik.
    (alameti farika, 01.09.2009 00:33)
  22. insanın müsveddesi olmaz. yaradanım özene bezene yaratmış. kıçınızdan tanımlama uydurmayın.
    (durağa yaklaşırken stres yapan genç, 01.09.2009 00:34)
  23. (bkz: geniş aileyi seven mizah anlayışından yoksun insan)
    daha iyi sanki?
    (lucy, 01.09.2009 00:50 ~ 00:50)
  24. zevkler konusundaki ayrımın zekayla hiç bir alakası olmadığı; zevklerin tartışılamayacağı gibi temel noktaları bile henüz kabullenememiş kibir zirvesi yapmış bir mantıkla açılmış bir başlıktır. eleştirel bir kaç nokta bulmayı, bu diziyi sevmeyi suç olarak addetmek için yeterli gören bu mantık "kötü yönlerin farkındayım ama seviyorum" diyebilen insanların doğada bulunma ihtimalini de sıfıra eşitlemiştir.espriler basit, ama samimiyeti seviyorum. senaryo kötü ama oyuncusuna özel sempatim var.gayet tabi olabilir.aşık olduğunuz insanın bile ne kusurları vardır da görmezden gelirsiniz.bu mantıkla bir yere gidilmez efendim.

madem öyle birileri de şöyle yaklaşsın bu tip bir konuya:sevgiline nasıl aşıksın lan!! sıçıyor o!
    ve bir başlık açsın ardından: sıçan insana aşık olan insan müsveddesi...

ne tarafı kabul edilebilir?
    ne tarafı akıllıca?

kişi için müsvedde karaladığıdır.
    (identity, 01.09.2009 00:50 ~ 02.09.2009 22:39)
  25. eğer mürsel dizide;
    -o bobyy what are you doing ??
    deseydi ve cnbc e de yayınlansaydı müsvedde olmaktan çıkarıdı.
    (kopekbaliginingozundekibugu, 01.09.2009 09:43 ~ 09:44)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil