sevgilisinin ya da eşinin bazı olağan dışı hareket,tavır ve davranışlarını kaldırabilen erkek tipi.bu tip erkeklere göre geçmişte yaşananlar geçmişte kalır,bunları dert etmenin anlamı yoktur.eşinin ileriki yıllarda monoton hayata isyanını haklı görüp onu ilişkilerinde özgür bırakabilirler.
(skuba, 10.12.2005 00:49)
açık konuşmak lazım. bazı yabancı videolarda rastladığım ve karısını tatmin edemediği için zenciye siktiren ve bunu kameraya çeken adamdır.türkiye'de genelde karısının kendisini aldattığını öğrenince onu öldüren adamlara rastlanılır.ikisinin ortak noktası boşanmaları gerekirken başka yollara başvurmalarıdır.
kadını fazlasıyla iten, soğutan adamdır. böylesi, her konuda duyarsızdır. destek olması gereken yerde, geride durur. kadına, kadın arkadaşları bile sahip çıkarken o büzülür de büzülür. "allah aşkına beni boynuzla, adam gibi birini bul" der adeta. boynuzlamaya karşı olmayan, boynuzlar; karşı olan da tekmeyi vurur. böyle geniş adamların eşlerine, sevgililerine sarkan çok olur. durumu fark eden, kadına üşüşür. anlaşıldığı üzre; bu adam, sağlığa zararlıdır.
bir taraftan ''keşke bende bu ipne gibi olabilsem'' iç sesinin oluşmasını sağlayan, diğer taraftan sinir bozan, gereğinden fazla rahat olan adamdır.
- raiiiiif, kalk deprem oluyo raiiiiif.
+ sus lan uyuyorum. ben mi durdurucam depremi, geçer şimdi. siz çıkın.
--------
- raif bey, ürünlerin %80 inde hata var efendim. bittik biz. bunların hiçbirini satamayız. ühü. ühü. ühü.
+ candan, senin gözlerin ağlayınca renk mi değiştiriyo yavrum? dur bakiyim.
--------
azrail: raif, canını almaya geldim.
+ abi nbr? hoşgeldin. gel otur bak çok acaip bi site buldum. itü sözlük. giri falan.... ehe. ehe.