eğer anne-baba boşanmışsa pek sorun olmaz yok hala evlilerse ikisiyle bir arada olduğunuz zamanlar babanızın yüzünüze bakamama gibi bir durumu olabilir.*
- baba herhangi bir önerin var mı?
+ 9 numaradaki...
- sağolasın. annem nasıl?
+ iyi, müşterisi var şimdi 3 numarada. gitmeden bir uğra ona seni soruyordu.
- tamam. ya baba, bu arada biz bu hale nasıl geldik?
+ senin annen bir melekti yavrum.
- anamı da al git buradan.
+ başbakanlaşma, terbiyesiz.
- öyle demek istemedim.
-oo baba naber?
+ulan ne işin var burda? ben de bizim oğlana verdiğimiz paralar ne çabuk bitiyo diyodum.
-ben de peder niye hep az para veriyo diyodum.
+neyse aramızda kalsın. erken boşalan beklesin çıkışta.
-tamam.
genelev patroniçesi: ulan şerefsiz, paran yoksa ne giriyosun karıya...manolya! çagır çabuk hamdiyi! (pezevenktir bu en iyi ihtimalle), parasını ödemeyen bir sübyan var burda!!!
eğer evli değilsem babam mahvolmuş demektir. hemen arabamı yenilettirir, harçlığıma dudak uçurtacak bi zam yaptırır, sonra da kahkahayı basarım adamın haline
kuzenimin arkadasının başına gelmiş olan olay...çocuk bikaç gün kendine gelememişti,biz danalar gibi gülerken..ardında da aseksüel olmaya karar vermişti.
-lan sıpa?! ne işin var lan senin burada?
+aa baba naber ya. hiç benim karı odadaymış da ona çıkıyorum kaç haftadır hasretim
-çüş hayvan! karşında baban duruyo senin akıllı ol
+baba o diil de sen niye böyle dal taşşak geziyosun koridorda
-iş üzerindeydim yandaki odadan çok ses geliyodu ona bakıcaktım da annene sölemezsin di mi
+sen ısmarla tamam
-tamam dur ben de şu adama bi bakıyım
(kapı çalınır)
=noluyo lan burda sabahtan beri bi rahat iş göremiyoruz?!
+yuh!! dede?!
=mına koyiiiiiim...
+...
-...
=tamam lan ikiniz de bendensiniz..
baba : ne ulan anneninkini görmeye mi geldin ?
çocuk : yok babamınkini göstermeye geldim.
baba : sen zahmet etmeseydin ... tam ölçüyü tutturamayabilirsin ... ehehe.
çocuk : lan sen ne pis bi adammışsın ya..
- çomak karıştırmaya mı geldin velet?!. sen git baban gelsin!..
- babam evde anamı sikiyor!..
- kim demiş baban evde ananı sikiyor?!.
- baba, sen nereden çıktın?..
- babaannenin amından... töbe töbe oğlum ananı milyon kez daha siksem o çöplük olmuş amından senin gibi yağız bir delikanlı daha çıkaramaz...
...
- keşke benim babam da beni böyle onurlandırsaydı... hep orospu dedi dedi orospu oldum!..
(don dom can, 14.03.2008 18:57 ~ 14.06.2008 18:18)
oğul için gayet rahat bir durumdur. açıklama yapması gereken ve orda olması anormal olan babadır. o yüzden sıkıntı yoktur rahat rahat selam verilip işe koyulmakta sakınca yoktur.