arada bir denk gelince izliyorum da, en futuristik karakter kesinlikle tarkan. az önceki sahnede genco iki çatı arasından normal insanın atlayamayacağı bir mesafeden malkoçoğluvari bir atlayışla atlıyor. dizinin tıyneti başından belli olduğu için bu atlayışı garip karşılamıyorum. ancak tarkan iki saniye sonra gelip, önce karşıdaki genco'ya, sonra boşluktan aşağı bakıyor ve
- destur, diyor.
genco atlayışıyla o an bir türk televizyonu izlediğimizi hatırlatıyor. tarkan bir adım daha öne geçiyor, türk olduğumuzu hatırlatıyor.
en son bıraktığımda temizlik işçisi olan genco, uzun süre sonra az önce denk geldiğim yeni bölümünde öğretim üyesi olmuş.
ben artık bitmiştir diye düşünürken yanılmışım. böylesine uçmuş bir dizi hiç biter mi?
en uçmuş karakter tarkan'ın ise bregoviç eşliğinde kusturica filminden fırlamış gibi mahallenin çocuklarına para saçıyor olması bu gece bu diziye denk geldiğimden ötürü kendimi şanslı hissetmem için en önemli sebep.
--spoiler--
tarkan ve ejder bmw ile gidiyor, kamera önce ibredeki 250 kilometre bölü saat hızı gösteriyor. hemen akabinde kamera açısı değişiyor ve arkadan bir broadway sol şeritten ikiliyi geçiveriyor.
--spoiler--
-- spoiler --
- abi bütün bölümleri indirdim sürekli lost izliyorum. gerisi bullshit dostum.
-- spoiler --
bitmesine üzüldüm. bilhassa favori oyuncularım olan tarkan ve ejder ile umarım daha fantastik bir prodüksiyonda karşılaşabilirim. bu adamlar harcanmamalı.