'mülkiyet hakkı
allah'ın bir karış toprağına ''benim'' diyebilme hakkı.
o topraktan kurdu,kuşu,çalısı,çırpısıyla tüm doğayı ve insanları söküp atabilme hakkı.'
'mülkiyet hakkına saygı duyan bütün kanunları mülkiyet yazdırmıştır.'
'o kanunlar dediğin anlı şanlı kavramlar,çok güçlü hırsızların arasındaki mukavelelerden başka bir şey değildir.'
'sadece ileride tekrar borç alman gerekecekse bugünkü borcuna sadık kal.
bertrand russell'a göre borçların evrensel bir ilke olarak geri ödenmesinin tek nedeni budur.'
'cesaret korkmamak değildir.cesaret,tam tersine çok korkmak ama yine de ''ben varım'' demektir.'
'dünya hiçbir zaman bu kadar kültürsüz bir egemenler sınıfı tarafından yönetilmemişti.'
'birilerine birşeyleri beğendirmeye çalışmak güçsüzlük işaretidir.'
' ''sizler için buradayım''
onbin yıldır kudret ve servet yolcularının en meşhur ve bildik yalanı budur.'
'boş bir aygıtın sağlayacağı boş bir konfor için boşuboşuna çalışarak boş bir ömrü tüketsinler.'
'tüketicilerin gerçekten tükettikleri kendi yaşamları ve kısacık zamanlarıdır-ihtiyaçları sandıkları hırdavatlar ve hizmetler değil.'
'egoistlerin en büyük hilesi,nezakettir.'
'kürtçe tv?açsınlar bakalım.ilk altı ay bizler bile meraktan seyrederiz sonra...sonra rekabet edemezler.zar zor belki yine devlet desteğiyle veya kütçe trt 6 ile falan ayakta durabilirler.tv açmak kolaydır.ama yaşatmak kolaymıymış görsünler bakalım.'
' ''teröristler'' on senedir avrupa'nın ikinci büyük ordusunu meşgul eden güç,sadece terörizm ile açıklanabilir mi?benim bildiğim teröristler daha ufak tefek organizasyonlardır.84-94 seneleri arasında resmi rakamlara göre sekiz bin terörist öldürülmüş.dünyada sekiz bin ölü veren bir ikinci ''terörist'' örgüt var mıdır?ama doğru;canilerin ve teröristlerin ufağı büyüğü olmaz.yıldırmalıyız.'
'herşeyden vazgeçtik;merak ediyorum ''düşünce özgürlüğü,düşünce özgürlüğü..''diye tutturanların ne düşünceleri var diye?'
'burası cahillerin düşünce ürettiği,budalaların oy attığı,hinoğluhinlerin de yönettiği bir ülkedir.'
'niye sokaklarda kimse yürüyerek haklarını ve özgürlüklerini söke söke almak istemiyor?acaba böyle kara kalabalıklar halinde yürüyüp ''söke-söke'' gibi laflar ederlerse,hiçbir zaman hiçbir şeyi alamayacaklarını veya vermeyeceğimizi veya çok büyük kanlar akıtabileceğimizi sezmesinler?
alıyor zannettiklerini,her zaman bizim kontrollü bir şekilde verdiğimizi biliyorlar mı?
oyunu bizim yönettiğimizi ve her zaman yan cebimizde alternatif planlar,gizli silahlar ve akıl edilemeyecek puştluklar olduğunu biliyorlar mı?'
'doğayı koruyacaklarmış.
zavallı budalalar.
doğayı korumaya cüret edecek kadar insansınız.
sizi kim koruyacak?
aptallar.'
'gençler;size ne zaman gerçek hayatınızın işte şimdi başladığını söylerlerse,aslında bitirdiğinizin gerçek hayat olduğunu hatırlayın.'
'hayat,yaşamaya layık olmaktır.'
not:kopyalanıp yapıştırılmamıştır.