hem çalamayan, hem de artist takılan tiplerdir. bugün gördüm, az evvel, belediyeye giderken. bizim şirketin bu seneki çöp vergisi yatmamış gözüküyor. halbuki yatması gerekmeyeni bile yatırmışız. fakat dingiller bize iki farklı sicil no. vermişler, üstelik bir de bana kızıyorlar. sen kimsin lan bana kızıyosun, allasen, kimsin sen ? zaten yağmurdan sırılsıklam oldu diye şirketten bi tişört verdiler, hasta olma lan hesabı,
jay-z'nin tişörtü müdür nedir, her yanımdan sarkıyor. her neyse efendim, işimi hallettim dönüyorum, baktım bir grup genç stüdyodan çıkmış belli, üstelik analarına küfretmişiz gibi sinirliler, şöyle bi işkillendim. baktım birinin elinde bagetler, ikisini birbirine vurup bir şey çalıyormuş gibi yapıyor. tam yanlarından geçerken biri diğerine "abi ordaki bareyi daha iyi yapman lazım" dedi. bare lan bu, bare, bareyi de mi yapamıyosun dingil. (bkz:
aks) efendim beni yine aldı bir sinir. döndüm geri,
artistliğiniz kime lan dedim. sizin dedim, gelmişinizi geçmişinizi skerim, defolun gidin lan burdan dedim. sonra baktım iş her an ciddiye binebilir, cevabı beklemeden hızlıca sıvıştım ordan. şirkete döndüm, içimden, hiç sinirli değilim lan aslında diye geçirdim, hiç sinirli değilim, süper lan.