gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · yeşim salkım
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · serious sam
  9. · mustafa çakmak

genç öl hiç yoktan efsane ol  

1. kurt cobain'in vuruşu yapmadan önceki tesellisi
    (hepten aykırı, 16.05.2004 19:00)
  2. rahmetlilerin arkasından konuşmak gibi olmasın ama, çok da geniş bir zaman dilimine yayılmış kayda değer işler yapmamış olmamalarına rağmen kısa vadeli çıkışları dönemlerinde hayata gözlerini yumunca kıymetleniveriyorlar sanki.
    gaza gelen fanatiklerin ilahlarının ani gidişlerine olan isyanı, hayranlığın da etkisiyle "olanı büyük görme" şeklinde yorumlanmasıdır esasen olay. rahmetlinin eserleri güzel eyvallah kabul; ancak asla abartıldığı kadar meşhur değildi; yaşıyorken niye bu kadar ünlü olamadılar demezler mi adama benjamin**.
    "yaşasaydı çok büyük işler yapardı", "iyi yoldaydı", "süfer adamdı süfer süfer", "devlet sahip çıkmadı" şeklindeki düşünceler ile
    kılavuz istemeyen 10 hanelik köyün, 5 sene içinde metropol olacağını hayal eden zihniyet arasında ne fark kalıyor. (bkz. allah akıl fikir versin)
    (azureel, 11.09.2004 16:12)
  3. alakası var mı bilmiyom ama,
    stalin'de demişki
    " 1 kişiyi öldürürsen katil, 1 milyon kişiyi öldürürsen kahraman olursun."
    saygılar hitler
    (gokturk, 11.09.2004 16:29)
  4. (right lane must exist, 03.06.2005 09:11)
  5. alelade bi insanın kulak asmaması gereken söz.
    (böcek, 16.10.2005 07:03)
  6. (bkz: james dean)

ayrıca;

gebermek üzere olan genç : erdener abi efsane olacağım, adım tarihe geçecek, hızlı yaşasdım genç öleceğim, cesedim yakışıklı olsun...

erdener abi : bana uzak allaha yakın ol
    (skuba, 16.10.2005 07:05 ~ 07:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil