|
|
- bağıra çağıra söylendiğinde yanlış anlaşılabilecek birinci tekil şahıslı şimdiki zamanlı fiil cümlesi
- (bkz: arıyorum)
- (bkz: ben geldim)
(bkz: neden geciktin)
- (bkz: gidiyorum)
(bkz: sezen aksu)
- çoğu zaman nerdesin sorusunun cevabı olarak kullanılarak esas soruyu cevapsız bırakan ikincil cevaptır.
- yer: alsancak, izmir
arkadaşla alsancak'ta dolaştıktan sonra ayrılacaktık. ben üçkuyular'a o da karşıyaka'ya gidecekti. önce ben binecektim. durakta beklerken bir korsan taksi üçkuyular diye seslenmeye başladı. fiyatını sordum, makul bir fiyattı. arkadaşla sarılırken şoför "bir kişi üçkuyular" diye seslenmeye devam etti, bir kişi araca doğru yürüdü. bunu gören zat-ı muhterem şahsım panik olup "geliyorum" diye yüksekçe bir sesle şoföre konuştu. o an zaman durmuştu, o an durak bana kilitlenmişti, o an kopmuştuk. gülme krizim 15 dakika geçmedi. dikkatle kullanılması gereken bir fiil kanımca.
- (bkz: gelemedim dur)
(bkz: dur gelemedim)
- orgazm sırasında bir kısım hedenin kullandığı kelimedir. birazdan orgazm olacağını, birleşmenin kısa süreliğine yada o gece için sonlanacağını ifade eder.
-ınhss, hıh hıh hıh hıh hınmh.
-geliyorum naciyee !?1
-ayh ayh ohh
-roohh rohhh, ohorohhhsss....
- şahin k.'nın bir türlü doyasıya söyleyemediği tek kelimelik cümle. adamın da suçu yok. kadın başrol oyuncularında sorun var. tabi.
|