gelgit dalgalarıyla elektrik üreten santraller vardır atlas okyanusuna kıyısı olan batı avrupa ülkelerinde. "gavur yapıyor abi" diye geçiştirelim; müstakbel nükleer santralimize, ve gelecekteki 4-5 kulaklı neslimize el sallayalım.
aylin aslım'ın ilk ve onun yapmak istediği müziği gerçekten barındıran tek albümü ya da ben böyle düşünüyorum. kalender meşrepmiş, gülyabaniymiş yalan gelir boş gelir bu albümden sonra. kendi istediği müziği yaparak esas kitlesine hizmet etmektense kendini iyice değiştirerek kendisine sahta bir dinleyici kitlesi yaratmıştır, yanlış yapmıştır fakat bunları söylerken bile "laf etme hatuna" dedirtiyor bu albümü dinlemiş olmak. "dalgalar götürsün beni, kucağına alsın beni, kollarına atsın beni." demiş, "sevgilim, nerde büyük aşkın? çoktan vazgeçtim istemem." demiştir daha pek çok pek çok şey söylemiştir bu albümde benim için. nerdeyse her şarkısında bir anım barınıyor. özellikle yaşanan ayrılıklar üzerine dinlenmemeli yoksa ağzınıza mıçar.
çok güzel bir aylin aslım albümüdür. her şarkısı güzel olan albümlerdendir. sözler çok iyidir. müzik deneyseldir. albüm, aylin aslım için "keşke bu tarzda devam etseydi" dedirtmektedir.