geleneksel kardan penis festivali   

adana çık aradan

1. allah akıl fikir versin, başka işinizmi yok dedirten akıllara ziyan festival
    (civil, 03.03.2004 03:34)
  2. (bkz. abazanlığın doruk noktası)
    (zeus, 03.03.2004 22:45)
  3. pek şenlikli pek eylenceli bir hadisedir..katılınan festivallerde kendini allahına kadar itülü hissetme olayını sonuna kadar yaşamak mümkün
    (radiance, 03.03.2004 23:06)
  4. yeni neslin akıl erdirilemeyen,kardan şeyleri yıkıldığında uğruna dünyayı yıkacakları garip ,garip olduğu kadar araştırılması gereken eğlence.
    (civil, 07.03.2004 21:20)
  5. "tamam yapıosunuz ama neden?" dedirten festival, zevkli emek yığını.
    (alf, 18.03.2004 01:40)
  6. itü'nün abazanlıkta ulaştığı son nokta
    (redbullvodka, 13.09.2004 17:38)
  7. bir adet olarak yapan abaza grubu etrafında "bütün kızlar toplandık toplandık toplandık..." diye şarkı ssöyleyip halay çekerlermiş.
    (where is my mind, 26.11.2004 16:35)
  8. kış ayları geldiğinde, erkek öğrencilere sahip her ortamda halaylar ve kartopu turnuvaları ile başlayan, binbir gece masallarında emsalleri görülebilecek eğlenceliklerden sadece biri.
    uyandığınızda camdan bakarsınız, arka bahçenin ortasında abide-i zürriyet gibi dikilmiş, özenli bir çalışma ürünü, şekli şemali, oran orantısı yerinde bir penis durmaktadır.
    ahah, bir de adettendir, kız yurdunun tüm camlarından görülebilecek şekilde, ortalık yere dikilir bunlar.
    (bkz: ben bugün bunu gördüm)*
    (azureel, 06.02.2005 21:33)
  9. (bkz: kardan penisi yalayan kız)
    (aqua, 06.02.2005 21:47)
  10. olaylar tam olarak şöyle başladı:

itü'de 1999-2000 öğretim yılının tam olarak güz yarıyılının final sınavlarının olduğu dönemdi; ki aynı dönem itü vadi yurtları'nın hizmete girdiği dönemdir. işte o final sınavlarının olduğu iki haftalık periyodun tam ortasında bir akşam dehşetcengiz bir kar yağışı oldu (yanılmıyorsam bu kar yağışı hafta sonuna denk gelmişti ve o zamanlar itü'de hafta sonları final sınavı yapılmazdı-şimdi var mı ki?-).

vadi yurt önüne düşen çok sayıda gençlik karın içinde debelenirken birden birisi bağırdı:
    "abi gölet yurtlarına gidelim"
    [aslında "göleti basalım amına koyayım" diye bağırmıştı da şimdi vadi ve gölet yurtları arasında bir husumet olmasın diye ifadeyi yumuşatıyorum]

efendim, saat takriben gece 1 iken kalabalık bir grup vadili gölet yurtları'nın yolunu tuttu. tabi ki geçerken verda üründül kız yurdu'nu kartopu yağmuruna tutmaktan da geri durmadı.

[burada daha sonradan öğrenilen bir hadise oluyor: verda üründül yurt güvenliği, gölet yurdu'nu arıyor ve vadili kalabalık bir grup "azıtmış erkeğin" (sanki vadide kız vardı da) kendi yurtlarını dağıttığını, gölete doğru harekete geçtiğini bildiriyor]

efendim, bu kalabalık grup, gölet yurtları'na vardığı zaman kapılar kilitli idi. kartopu oynamaya gönüllü az sayıdaki gölet yurdu öğrencisinin de dışarı çıkmasına izin verilmiyordu. hatta kız yurtlarının bayan güvenlikleri kendilerini de yurda kilitlemişti. bu güvenlik elemanı bayanlardan birinin ağlamak üzerine olduğu gözlerden kaçmadı (sanki ne yapmaya gittiysek tövbe tövbe).

hevesi kursağında kalan vadi öğrencisi önce kartoplarıyla yurt duvarlarını bir güzel bombaladı, sonra da ziyaretin daha kalıcı olması adına bir de kardan yarak yapıldı.

eğlence, gölet yurtlarından birinden telefon açan bir talebe yüzünden ortama damlayan polis tarafından sekteye uğratılsa da heykel oraya dikilmiştir.

sonraki senelerde de bu gelenek sürdürüldü. kar yağdığı zaman gidildi, heykel dikildi, cenk edildi, göletten yeni arkadaşlar edinildi ve dönüldü.

işte böyledir bu geleneksel kardan penis festivali ve karrak hikâyesi... eğlencelidir, festivaldir be ya!
    (eksiksizuyum, 09.10.2006 03:38)