ey gelecekteki eski sevgili;
hesaplarıma göre bu tarihten yaklaşık 1 yıl sonra kollarımda olacaksın. bunun için çok uğraşmayacağım, sen kendini kollarıma bırakacaksın. cazibemin yılmaz savunucusu olan seyrek saçlarıma biçilmemiş çim şiarıyla bakacaksın. beni kendine aşık ettin sanacaksın. ama bunu okuyunca şoklarla uyuyup uyanacaksın. adım adım ilişkimiz ilerliyor sanacaksın. ama seni konurda ilk öpüşümde ben akşamki dotada
* altıncı adamı nasıl bulacağız diye düşünürken sen gözlerini kapayacaksın. sinemaya gittiğimizde ıssız adam'dan konu açacaksın, aşklarına üzülüp ada olduğunu sanacaksın. bense, mk adama bak düzdüğü önünde düzmediği arkasında diye kederlere gark olacağım. sana karşı ilk fiili hareketimde evlenceğiz sanacaksın, bense daha nasıl ilerleriz diye düşüncelere dalacağım. bana ilk tokat attığında en fazla öptürüyorsun lafımı referans alacaksın. ama gene de çok tatlıydın lan. sen de terk ettin beni. abazan duygularımın esiri oldum, değerini bilemedim. gene de bana ıssız adam, piç adam diyeceksin. iç geçireceğim. keşke ıssız olaydım .mk, ne güzel hayat adamınki. gene de seni seveceğim gelecekteki eski sevgili. alışkanlığın bedende bıraktığı ibne bi duygu kalacaksın. ama sen de tokat atıp uzaklaşacaksın. o değil de bi memoşuna elletmedin be. seviyoruz dedik gene olmadı. ey anasını.
ukte
ukteci:
nokia şarzı