belki ilginizi çeker
  1. · bekle beni
  2. · söylemesi zevk veren almanca kelimeler
  3. · yoklamadaki nicklerden erotik hikaye yazmak
  4. · sorulara yazar isimleriyle cevap verme hastalığı
  5. · sözlükteki güzel kızlar
  6. · gelen benim
  7. · sevgiliyi yatağa atma taktikleri
  8. · geleceğim
  9. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  10. · pesdacui
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · yetenek sizsiniz türkiye
  3. · banu güven
  4. · ahmet kaya
  5. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  6. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  7. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  8. · yan flüt
  9. · saatlerin bir saat geri alınması

gelecegim  

1. (bkz: geleceğim)
    (gelecegim, 14.12.2004 23:23)
  2. hoş gele,sefa getire..
    (close2death, 08.01.2005 11:03)
  3. enteresan geçen underground zirvemizdeki en ciddi insandı.yaptığımız esprilerin büyük bölümüne "ööö bu da espri mi la mua goduğum" tarzında bakışlar fırlatıyordu..ancak konuşurken,dinlerken gözlerinden akan keyif,bizlerden kaçmıyordu..
    (close2death, 02.05.2005 18:06)
  4. bir mayıstaki zirvede eylemde çıkmış olmanın yorgunluğu ve baş ağrısından muzdarip olmanın verdiği negatif enerjiyle etrafındaki insanları germiş olduğu anlaşılan yazar. oysa ki ben pek bir mutluydum orada.
    (gelecegim, 03.05.2005 00:31)
  5. ayar verirken kaynak gösterip ayar veren arı. bilimsel çalışmasından dolayı tebrik edilesi arı. keşke 1 mayıs zirvesine gelebilseydim de tanışsaydık dedirten.
    (comatose, 03.05.2005 23:53 ~ 23:54)
  6. türküleri babalarının malı zanneden ziyniyetin farkında olan yazadır.türkü türkten türemiştir diyen "dar" beyinler kendisini elbet ki kavrayamayacaktır.türküler halklar içindir,kimi dar beyinlerin siyasetlerine alet etmeleri için değil.
    (close2death, 21.05.2005 14:32)
  7. meğer seveni epey fazla olan bir yazarmış. işin ilginç yanı ülkücü gençlerimizden böyle bir tepkinin mhp hakkında, maraş katliamı hakkında, alparslan türkeş hakkında, petek dergisi hakkında yazdıklarımdan dolayı değil, türküler üzerinden gelmiş olması. bence bu oldukça anlamlıdır. iki lafı bir araya getirmekte zorlananlar nereden vuracaklarını şaşırıyorlar. ben düşüncelerimi savunurken son derece net oldum kimseden bir şey gizlemedim. sosyalist olduğumu, komünist olduğumu kimseden saklamadım. yazdıklarıma bu gözle bakılması normaldir. sırf bu düşüncelerim yüzünden pkk'lı ilan edildim(her ne kadar muhatap sözlükten başka bir olay sebebiyle uçurulmuş olsa da), sonra dar kalıp düşüncelere sahip olmakla itham edildim.
    maalesef öyle bir dönemde yaşıyoruz ki mütevazi olan insanı aptal zannediyorlar. bu bana saldıran arkadaşlar acaba kendi yazarlarını ne kadar okumuşlardır. bir peyami safayı, ziya gökalpi okumuşlar mıdır? nihal atsız ne der bilirler mi? mesela yahya kemal'i okumuş olsalardı bu kadar sığ kalmazlardı. ama ben neyi düşündüğümü neyi savunduğumu iyi biliyorum. yıllarımı sosyalist düşünceyi öğrenmeye verdim. bu uğurda işkencelere katlandım. siz düşünceleriniz için tırnağınızın ucunu verir misiniz? zannetmiyorum. ben düşüncelerim uğruna gerekirse ölürüm.
    bu noktada tartışmanın tarafı olan selengeyi ayırıyorum. o kendisi hakkında yazdığıma saygıyla yanıt verirken kraldan çok kralcılar ne yapacağını şaşırdı.
    işin ilginç yanı bu kadar ülkücü gençlerimizin biraz üzerine gidince ben hayatımda ülkü ocağının kapısını görmedim, biz faşist değiliz, şöyle de böyle de diye yan çizmesidir. dobra olun canımı yiyin o kadar bile olamadınız.
    not: çok pesdacui vari bir giri oldu sanki...
    (gelecegim, 21.05.2005 16:42 ~ 24.07.2005 01:17)
  8. sözlüğün ağır abilerinden. kendisini insanların ilizyone olmuş düşüncelerinden dolayı birbirlerini göremediği soğuk bir kış gecesi tanıdım. nametag imi diğer 87 nametag in arasından 11 saniyede bulması ile kendisinin metafiziksel bağzı yetileri olduğuna inandığım için fazla soru sormak istemedim, tırstım...
    (ben de öyle biliyordum, 12.03.2006 10:46)
  9. itü sözlük 2 yaşında zirvesi'nde gecenin kazancıdır benim için.
    (comatose, 13.03.2006 14:11)
  10. farkettim ki ne zamandır irtibatı koparmışız.. ayıp ettiğimi biliyorum, bi "selam"ı esirgediğimi de.. kendisinden aha burada özür diliyorum. seviyorum bu adamı lan.
    (close2death, 13.03.2006 15:19)
  11. girilerine baktığımda, kendisi beni eklemeden önce benim kendisini kanka listesine eklemiş olmam gerektiğini anlamamdan ötürü mahçup olmuşumdur. kendisinin affına sığınıyorum.

bu arada,harika insanlar ve yazarlar tanımama vesile olan sözüğe bana yaşattığı güzellikler için tekar teşekkür ediyorum.

(bkz: duygusal boşalım)
    (yazıyorum fütursuzca, 25.02.2009 05:05)
  12. (bkz: gene geleceğim)*
    (damdanakan, 25.02.2009 07:00)
  13. yazar bilgilerine bakmak için pencereyi açtığınızda, pencerenin adı "gelecegim hakkında her şey"dir, ki güzel bir ayrıntıdır.
    (yazıyorum fütursuzca, 25.02.2009 07:15)
  14. tesadüf ya da tevafuk, bir şekilde yolları kesiştirir,
    bir şarkı sözünün farklı yerlerde tınlamasıdır bazen bu sebep, bazen meslektaş olmaktır.
    yüz yüze iki çift laf etmek, mümkünse iki duble de içmek istediğim yazar kişi.
    (options, 18.03.2009 15:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil