belki ilginizi çeker
  1. · clairvoyance
  2. · parapsikolojik ilimler
  3. · birbirini sevdiği halde evlenmeyen çiftler
  4. · yoksa cem yılmaz haklı mıydı
  5. · 2008 de öss nin zor olması
  6. · son 40 yılın en sıcak yazı
  7. · ben bu millete her şeyi yapmayı öğrettim
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · ezel
  3. · colin kazım richards
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · prison brake
  8. · smirnoff vanilla twist
  9. · giri ve nick uyumu

geleceği görmek*  

1. (radiance, 22.10.2004 18:44)
  2. (bkz: @798184)
    (equalizer, 16.05.2006 11:22)
  3. insanlar, fallara, takvimlerin, yazıların bulunmasından beri ihtiyaç duyuyor.
    '' geleceği bilmek ve bilinen olaylara yön verebilmek '' yakıcı bir istek olarak hala insanlığın gündeminde.
    bu istek kişiler arasında kahve fincanlarında görülen sorunlar nedeniyle tartışmalara.. aynı zamanda da psikolojik rahatlama, güven duygusu, karşılıklı fikir alış-verişinde bulunma gibi iki insanın birbirine yardım etmesini sağlayandurumlard söz konusu olabiliyor.
    (merhamet, 14.10.2007 22:10)
  4. "yazılı bir gelecek varsa okurum kardeşim"

altıncı his dediğimiz 5 duyu'nun dışında kalan duyumuz ile -artık ruh mu dersiniz, başka birşey mi bilemem- algılayabileceğimiz bir durumdur gelecek. tabi bunu yapabilmek lafta kolay, pratikte imkansıza yakındır. ancak hiç bir şey imkansız değildir. bu gün için "yok abi olur mu öyle şey" deriz, bir kaç yıla, olmadı bir kaç yüz yıla "ve kıyamet günü nasıl olacak bulundu" diye manşetlerde geleceğin de sonu çıkar...

hepsini geçin, geleceği görebiliyor olsak, kaçınız görmek isterdi gerçekten? sonuçlarını düşünün. insan denen varlık yapısı itibari ile kolay kolay kaldıramaz bazı şeyleri.
    kim öldüğü günü, saati, nasıl öleceğini bilmek ister ki?
    acaba şu kız açıkma teklif etsem kabul eder mi diye düşünmeden, geleceğe bakıp, "yok lan etmeyecekmiş" diye hayatın tadını kaçırmayı kim ister ki?
    (pyros, 08.05.2009 23:52)
  5. meşakatli iştir vesselam. 'atatürk'ün yaptığı şey' olarak öğretilmişti bize küçükken. yapıyormuş hakikaten, orası ayrı konu. geleceği bilmek kavramı ile arasında fark olduğunu düşünüyorum ayrıca. daha bi tahmin etme havası var sanki bunda
    (nedensiz, 09.05.2009 02:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil