bu güne kadar nasıl keşfetmemişiz de adamı (bayan da olabilir) öyle bir can sıkıntısına sokup permütasyonlar yaptırmışız dediğim nesildaş. hoşgelmiştir.
bilgisayarını kaldırcağını söyleyen yazardır. bizleri üzmüştür. aniden "bak sana ne gostercem oku bak" deyip kara haber vermiştir.aslında herşey kendisi içindir. bu sene öss de hayvan puanlar yapacaktır.
gene de arada bir kafeden felan giri girip hayatta olduğunu belirtmesi iyi olur gerçekten...burdan kendisine selam ederim.
ekleme: yok efendim paso msn de bu herif. öss ye 12gün var.
sözlükteki gayet düzgün girilerinin yanında fotoğrafçılığı ve şimdiden kurabildiği kimliğiyle dikkat çeken genç yazar. hayatı bir bütün olarak gördüğünü düşündüm ve bu bütün içinden çektiği parçalarla zekice yaratılar üretebilen yeni nesil için umut veren adamlardandır kendisi.
artisttir ama candır can. fotoğraf-dans-öss üçlüsüne sözlük varlıklarını da ekleyerek donanımı fullemiştir. ha kraldır, sanal ortam artist, gerçekte delikanlıdır. severiz ailecek de bir de şu kariyer çizgisini belirlese.
ilk tango partnerim * sıcakkanlı olması sebebiyle soğuk nevalenin teki olan benim bile kendisine hemen kanım kaynamıştır. gördüğüm kadarıyla güzel dans ediyor.ayrıca çok da düşünceli bir kişilik.