|
|
- metalik ilahiyatçı.
(rene, 29.07.2007 10:25 ~ 25.12.2007 02:24)
- kendisi bütün zirve boyunca istediği kolaların sadece kola mı vokta mı olduğu derdine düşmüştür. tabii kolalar ilk geldiğinde.
- abi ya bu sadece kola mı acaba..
- ne bileyim votka koladır sadece kolanın masada ne işi var. *
- yok ben alkol almıyorum
- hmm * ne güzel ya * dur bakalım bi tadına.
*ucundan bir yudum
- aslanlar gibi buzlu kola bu
- tamamdır abi oh içim serinledi be
şeklinde gelişmiştir diyaloglar.
- sohbetimizin gece de devam ettiği, bana letter to dana gibi süper balladlarla tanıştırmış ilginç kişilik. üzerinde heavy metal t shirtü olan bir adamı secdede görmek de kısmetmiş diyorum.
gecenin belki de en ilgi toplayan kişiliği, artık yeni dostum.
- bayram'da buralara gelir bu adam diyerekten mesaj atılmış,
-ağbi merkeze gelemedim ilçedeyim, ilk fırsatta bi kaçamak yapıp gelip seni arayacağım.
demiş.
daha sonra kendisinden haber alınamamış yazar. karşılaşacağımız ilk zirvede, votkayı vişne suyu diyerekten içirip, çakırkeyf halime kendisini de ortak etmezmiyim. yapacağım bunu, evet.(rene, 25.12.2007 02:21 ~ 02:25)
- rene kardeşine ilk fırsatta bir kaçamak yapıp geleceğini söylemiş fakat o fırsatı bir türlü bulamamış gayet meşgul(!) bir insandır. kendisine yapılacak her türlü hinliği haketmiştir. öyledir. böyledir.
- 4. yıl partisinin benim için süprizlerindendi, zira halen bana bir şey ısmarlama sözünü unutmasam da kendisini denizliden sonra görmek oldukça güzeldi. eğlenceli, keyifli bir arkadaşımızdır.
- kendisine metalci hippiler gibi giyiniyorsun diye takılan arkadaşına sen de emekli vaiz gibi giyiniyorsun diyip gülmekten kırılmamıza sebep olmuş dost.
- stasüsü yüzü gülen çifçiolmuş. çok da yakışmış valla.
|