geceninbiri 

adana çık aradan

1. şu sıralar yeni bir aşka yelken açtığını düşündüğüm ve "umarım hakettiği cevabı alır" temennilerimi ilettiğim yeni yazarcanımız; hoşgelmiş, sefalar getirmiş.
    (dunya zikime eyfel dotume, 25.03.2008 12:31)

2. ilginç yazıları olan yazar. tebrik ettim. insanları emekçi ve embesil olmak üzere ikiye ayırarak günümüzün "bir zümreye ait olma" sorununu çözmüş. ben de diyorum basit bir çözüm olmalı. duygu ve düşüncelerime tercüman olmuş.

(bkz: alkış efekti yok mu bu sözlükte)

ama bir şeyi tam anlamadım. yerden yere vurduğu, "andaval" gibi sıfatları uygun gördüğü insanların iyi veya kötü olan düşüncelerini küçümserken kendi fikirlerini ortaya dökmemiş. acaba zamanötesi fikirlerinin sözlük ortamında intihale uğramasından mı korkuyor, yoksa kahvede orda burda duyduğu sözümona sağcıların konuşmalarıyla dolduruşa gelip ahkam mı kesiyor? bu arkadaşı tehdit edecek kadar malak birisi varsa gerçekten nüfus kaydını yollasın. bana da yollasın.
    (bohemian, 07.05.2008 19:02)
  3. ona buna "dümbelek", "andaval" vsvs. diyerek içi boş lise düzeyindeki polemik yazılarıyla "bu ne yaa!!" dememe neden olmuş yeteneksiz yazar.
    (not: yazar kelimesinin üstünde çizik var ama menüde öyle bir atraksiyon olmadığı için yapamadım)
    (absurdino, 07.05.2008 19:46)
  4. "kötü"lüğün hakkını veren yazar. uludağ sözlük'te de kötü yazıyordu burda da kötü yazıyor. lakin burada daha bi' başlık sıçmaya başlamış. onu geç bi de keşke sadece kötü yazsa, adamın aklından geçenler kötü, düşünceleri kötü arkadaş. iflah olmaz yani.

neyse.. ulu'dan uçurulmuştu, burda da uçması yakın gibi. ben şimdiden hayırlı yolculuklar dileyim.

uçuş takımlarına zeval gelmesin. güle güle sevgi kelebeği.

öeh. git kendine çok sövdürmeden.
    (kopush, 15.05.2008 18:15 ~ 18:15)
  5. nietzsche ile 10 derste boş bakınız eğitim seti ni edinmesi gereken onlarca yazardan sadece biri.
    (nietzsche der kopfschmerzer, 24.06.2008 10:21 ~ 10:21)
  6. özünde çok iyi bir insan lan.
    hani ona buna sataşmaları var ama eleştiri dolu. kimbilir belki çocukluğunda birşeyler yaşamıştır da o yüzden insanlar hakkında eleştiri yapıyordur.
    hem eleştiri kötü birşey değil ki. yapsın. en iyi fikirler fikirlerin çatışmasından doğar değil mi?

dipnot: acı soslu intikam almam ben bebeğim.
    (ahmet karaca, 17.07.2008 23:05)