belki ilginizi çeker
  1. · nutella
gündem
  1. · giyotine yolladılar gitmedim
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · zongul ducks
  4. · apertura 2009
  5. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  6. · ibrahim üzülmez
  7. · yeşim salkım
  8. · opel astra
  9. · annen

gecenin bir vakti iştah kabartacak başlığa yazmak  

1. günahtır.

ayıp denen bir şey var lan! olan var olmayan var, yapabilen var yapamayan var!

diyeceğiniz neyse sabaha saklasanız ölür müsünüz olm? yarın yaz lan, kaçıyor mu? çok mu önemli bir şey yazacan? 6 saat sonra yaz lan!

çıldırtıyorsunuz adamı.

biri de gitmiş tantuni hakkında duyuru yapmış gecenin 3'ünde. gerekçe ne sence?

"tantuni hayvanın neresinden yapılır?".

tantuni hayvanın neresinden yapılır diyor. aaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğ!

soyunup koşucam şimdi! gecenin 3'ünde tantuni mi gördün lan rüyanda? hadi gördün diyelim, olabilir, ama tantuninin hayvanın neresinden yapıldığını ne yapacaksın arkadaşım? bu mühim bilgiyi başka bir zamanda öğrenemez misin? yoksa gecenin 3'ünde tantuni mi pişireceksin?

gerçekten ilginç insanlar var.

o patatesli omleti de suratınıza atar, akabinde de soyunup koşarım. alüminyumlar!
    (kopush, 04.05.2009 01:05 ~ 02:03)
  2. (hencecalik, 04.05.2009 01:08)
  3. (kiaransalee, 04.05.2009 01:09)
  4. (r el mayer, 04.05.2009 01:10)
  5. her daim aç insan olanbana resmen eziyettir lan bu. hayır aşırı kilolo bir insan da değilim hatta çok zayıfım ama sürekli bir açlık hali var. ama yapmayın nolur lan, çin işkencesiresmen bu. kalkıp yapamıyorum da annem kızıyor o saatte yemek yenir mi diye. ayyy gene acıktım bak, yukarda tantuni denmiş, çok severim. ağzım sulandı ya. yapmayın lan valla bak.
    (coolgirl, 04.05.2009 01:13)
  6. birinin dur demesi gereken eylem.güzel kardeşlerim gece gece ne yazıyosunuz ha,sorarım size.yiyebilen var yiyemeyen var.hele gece gece o midye tava başlığı var ya midye tava başlığı...çok ayıp,hiç yakışıyo mu sizin gibi aklı başında insanlara....
    (su kusu, 04.05.2009 01:57)
  7. yapmayın canım. yapmayın çocuğum. yarın sınav var. ben soslu fıstık ve kola ikilisine akşam yemeği muamelesi yapmışım midem bir haftadır makarnadan başka yiyecek görmemiş. hatta paçalarımda spagetti akar konuma gelmişim. reva mı lan bu yaptığınız. açım ulan öyle böyle değil. annemi istiyorum.
    (şirret olmayan görümce, 04.05.2009 02:00)
  8. gece mece dinlemeden tematik yapmaktır. ama sol framee bakan insanlara da yazıktır. el insaf yahu insanlar uyurken tematik yapsanıza.
    (bana bir nick bulun, 04.05.2009 02:01)
  9. (linahor, 04.05.2009 02:04)
  10. (usako, 04.05.2009 02:06 ~ 02:07)
  11. (karga karga gak dedi, 04.05.2009 02:06)
  12. gecenin bir körü kalkıp kendinizi mutfağa atmanızla sonuçlanması kuvvetle muhtemel olan eylemlerin başlangıcıdır. evet, kalkıyorum, mutfağa gidiyorum, yediğim ve yiyeceğim hiçbir şeyden de pişman değilim, olmayacağım.

(bkz: tereyağlı kaşarlı kumpir)

(bkz: kola)

(bkz: mutluluk)
    (nymphadora, 04.05.2009 02:07)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil